Revolta dupa alegeri in PSD Iasi. „Dancila trebuie sa-si dea demisia”

1310
Mihai Mihalache
Mihai Mihalache

@ Nemultumire maxima in PSD Iasi dupa alegerile prezidentiale @ Primarii sustin ca au muncit la aceste alegeri dar nu au putut obtine mai mult deoarece au avut de sustinut un candidat foarte slab pe Viorica Dancila @ „Cer demisia Vioricai Dancila si a membrilor Biroului Executiv al PSD care au sustinut candidatura acesteia”, a spus Mihai Mihalache, vicepresedinte al PSD Iasi, primar al comunei Schitu Duca

Primarii PSD din judetul Iasi sunt foarte nemultumiti de rezultatul alegerilor si acuza ca au obtinut un scor foarte mic deoarece au facut campanie pentru un candidat foarte slab, Viorica Dancila. Din acest motiv, Mihai Mihalache, vicepresedinte al PSD Iasi si primar al comunei Schitu Duca sustine ca acum este absolut necesar ca Viorica Dancila si Biroul Executiv al partidului sa-si dea demisia. „Am pierdut aceste alegeri deoarece am avut un candidat foarte slab. Peste tot in sate unde mergeam, ni se spunea noua primarilor ca Viorica Dancila nu-i buna. Este nevoie de reforma in PSD”, a declarat Mihai Mihalache.

Acesta a adaugat ca in cazul in care nu-si va schimba conducerea partidul va obtine un scor slab si la alegerile locale. „Voi candida din nou la functia de primar, nu pot candida si sa-mi fac afise electorale cu poze cu Viorica Dancila, presedinte al PSD. Rezultatul este dezastruos. Mircea Geoana si Victor Ponta nu au pierdut la diferente atat de mari. Din scorul total de 33 la suta noi primarii am adus 30 la suta, Viorica Dancila a adus numai 3 la suta. Cand ne duceam chiar si la usa celor care voteaza traditional cu PSD ne spuneau ca nu pot vota cu Dancila”, a incheiat Mihalache.

In judetul Iasi, Klaus Iohannis a obtinut 66 la suta iar in municipiu 71 la suta.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.