Lider PSD Iasi: ”Ciuhodaru a luat 0,2 la suta. El si Popa trebuie sa plece acasa”

3252
Mihai Mihalache
Mihai Mihalache

@ Unul din liderii PSD Iasi, vicepresedintele, Mihai Mihalache a organizat astazi o conferinta de presa in care a  cerut invalidarea mandatului de europarlamentar al lui Tudor Ciuhodaru si demisia lui Maricel Popa din toate functiile politice si administrative

Mihai Mihalache, lider al PSD Iasi avand functia de vicepesedinte al organizatiei si primar al comunei Schitu Duca a organizat astazi o conferinta de presa in care a  cerut demisia lui Maricel Popa atat din functia de sef al organizatiei PSD Iasi cat si din cea de presedinte al Consiliului Judetean. Mihai Mihalache a adaugat ca cei doi si Liviu Dragnea sunt vinovati de rezultatul catastrofal obtinut la alegerile europarlamentare de PSD Iasi. Sa reamintim ca astazi dupa numararea a peste 95 la suta din voturi PSD inregistrase in municipiu un scor de 14 la suta. „Eu cei 14 la suta ii impart astfel, 7 la suta a luat Ciuhodaru si 7 la suta a luat Maricel Popa. Daca ne raportam la numarul de  voturi exprimate la nivel national atunci Ciuhodaru a luat 0,26 la suta. Eu, nu pot sa-l trimit pe Ciuhodaru in Parlamentul European, solicit insisten sa nu i se valideze mandatul de catre conducerea partidului”, a spus Mihalache.

Popa trebuie sa plece din toate functiile

Acesta a adaugat ca rezultatul slab obtinut de PSD Iasi se datoreaza faptului ca alegatorii au votat impotriva lui Dragnea , a lui Ciuhodaru dar si a lui Maricel Popa. „A fost un vot impotriva lui Dragnea, Popa si Ciuhodaru. Romania era condusa de 100 de secretari de stat din Teleorman. De asemenea oamenii au votat impotriva lui Maricel Popa pentru ca nu a obtinut fonduri pentru comunitatile rurale. Maricel Popa trebuie sa-si dea demisia azi din functia de presedinte al organizatiei si din cea de sef al Consiliului Judetean”, a mai spus Mihalache.

Teroare in PSD Iasi

Mihai Mihalache a mai adaugat ca mai multi parlamentari si primari PSD l-au sunat si i-au spus ca sunt alaturi de el in sensul reformarii organizatiei prin schimbarea presedintelui dar nu i se alatura public din cauza fricii. „Eu fac politica in PSD de 30 de ani. Si azi m-au sunat primari si parlamentari si mi-au spus ca ma sustin dar nu vin alaturi de mine pentru ca le este frica. Daca si astazi facem politica in PSD cu frica atunci acest partid va avea soarta PNTCD”, a mai spus vicepresedintele PSD Iasi

PSD Iasi, comunicat: „Sa avem rabdare”

In replica PSD Iasi a trimis un  comunicat de presa in care  a indemnat la rabdare. „In ceea ce priveste rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare. Bineinteles ca  vom efectua analizele necesare, vom trage concluziile de rigoare si vom puncta solutiile care se desprind, pentru ca trebuie sa mergem mai departe. Sigur ca scorul politic obtinut nu ne multumeste, dar sa nu uitam ca Iasul va avea un reprezentant  la Bruxelles. Mesajul meu este sa avem rabdare, sa ramanem uniti si sa continuam procesul de reconstructie a PSD Iasi”, a aratat Maricel Popa in comunicatul de presa.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.