Scandal la Aeroport. Popa l-a dat afara pe Bulgariu scotandu-i demisia din sertar

1047
Catalin Bulgariu si Maricel Popa
Catalin Bulgariu si Maricel Popa

@ In urma unor discutii avute in contradictoriu in acest week-end cu Maricel Popa, Catalin Bulgariu, directorul Aeroportului Iasi si-a scris demisia @ Discutiile ar fi avut loc la PSD, in prezenta celorlalti llideri locali ai organizatiei, ocazie cu care Popa i-ar fi cerut lui Bulgariu sa-si scrie demisia promitand ca nu o va pune in aplicare si nu o va arata nimanui @ Astazi, Popa a aratat presei demisia lui Bulgariu asigurandu-se astfel ca pentru fostul director de la Aeroport nu mai exista cale de intoarcere

Maricel Popa, seful CJ Iasi si-a executat propriul director de la Aeroportul Iasi, pe Catalin Bulgariu. Popa l-a numit pe Bulgariu in urma cu doi ani la conducerea Aeroportului iar astazi intr-o conferinta de presa a prezentat demisia scrisa de fostul sef al Aerogarii inca de sambata. Potrivit unor surse situatia de la Aeroport a fost discutata zilele acestea in cadrul unor sedinte la PSD Iasi. Ceilalti lideri ai organizatiei ar fi mediat conflictul dintre Popa si Bulgariu. La un moment dat Bulgariu l-ar fi amenintat pe Popa ca-l va denunta la DNA pentru faptul ca l-ar  forta sa-si dea demisia. Dupa ce l-a determinat pe Bulgariu sa-si scrie demisia, la finalul negocierilor din PSD Iasi, Popa ar fi promis ca nu va pune in aplicare documentul si nu-l va face public. Popa a promis ca va tine demisia in sertar.Cu toate acestea, Popa a organizat astazi o conferinta de presa pentru a arata demisia si a se asigura astfel ca scapa definitiv de Bulgariu. „‘Am primit sambata demisia directorului Aeroportului International Iasi. Nu va ascund faptul ca au fost doua zile de analiza. Demisia este un act unilateral. Motivele vi le poate spune domnul Bulgariu. La Aeroportul Iasi lucrurile nu merg in modul in care ni-l dorim. Platforma pentru hangarul de mentenanta inainteaza destul de greu. Cresterea numarului de calatori a fost inertiala si mai mult. Consiliul de Administratie urmeaza sa se intruneasca, sa ia act de demisie si sa numeasca un director interimar pentru o perioada de trei luni”, a spus Maricel Popa dupa ce a prezentat demisia lui Bulgariu.

Am incercat sa-l contactam telefonic pe Catalin Bulgariu dar acesta nu a raspuns.

Popa, o declaratie socanta

La finalul discutiei despre demisia lui Bulgariu, Maricel Popa a facut o declaratie absolut socanta. „Dupa doi ani nu-mi este foarte clar ce strategie avem in dezvoltarea Aeroportului”, a spus Maricel Popa.

Deci presedintele CJ Iasi cel care in urma cu jumatate de an se lauda ca aduce arabi sa investeasca zeci de milioane de euro la Aeroport, (vezi aici) sustine ca acum, in ceea ce priveste dezvoltarea Aerogarii este depasit de situatie.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.