Scene de groază, la Iași! Un adolescent, atacat pe stradă cu un cutter!

612
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Scene incredibile la Iași: un adolescent a trecut milimetric pe lângă moarte după ce a fost atacat cu un cutter @ Agresorul l-a tăiat în zona gâtului, vrând, astfel, să-i dea o lecție @ În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Ionel Purghel la 4 ani de închisoare, pentru tentativă de omor

Scene de groază, la Iași: un adolescent a fost atacat pe stradă cu un cutter! Agresorul l-a tăiat în zona gâtului, vrând, astfel, să-i dea o lecție.

În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Ionel Purghel la 4 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. De asemenea, magistraţii au luat în cazul minorului S.L. măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 3 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

Scene de groază, la Iași: adolescent, atacat cu un cutter!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul minorului S.L. şi al lui Ionel Purghel a început pe data de 7 noiembrie 2022. Primul a fost trimis în judecată pentru lovire, în vreme ce adultul a fost acuzat de tentativă de omor.

Scandalul avea să se petreacă în comuna ieșeană Mogoșești-Siret. Acolo, Ionel Purghel a intrat într-un conflict un adolescent, în vârstă de 17 ani. Conform anchetatorilor, după un schimb de replici, Ionel Purghel l-a lovit pe adolescent, apoi a pus mâna pe un cutter, cu intenția de a-i tăia gâtul. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical care, după ce i-a acordat adolescentului primul ajutor, l-a transportat la o spital pentru îngrijiri.

 

Ionel Purghel a fost încătuşat după incident

 

Pe fir au intrat polițiștii. Aceștia l-au reținut pe individ pentru 24 de ore, iar magistrații din cadrul Tribunalului Iași au decis ca Ionel Purghel, în vârstă de 56 de ani, să fie arestat preventiv pentru tentativă de omor.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionel Purghel, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile”, au decis atunci magistrații ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.