Sef nou la Politia de Frontiera Iasi

1708

In urma unui concurs organizat zilele trecute, la conducerea Politiei de Frontiera Iasi a fost numit Cezar Hrica, un botosanean care a ocupat in ultimii ani mai multe functii de conducere in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera. Astfel, Cezar Hrisca a fost sef al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani iar printre functiile detinute in judetul Iasi este cea de sef al sectorului Politiei de Frontiera Bivolari. Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi condus acum de Cezar Hrisca se afla in subordinea Inspectoratului Teritorial condus de Victor Mariniuc. Institutia asigura supravegherea si paza a 30 kilometri de la frontiera de stat a Romaniei spre interior, pe raza judetelor Botosani, Iasi, Vaslui si Galati si in zona de 10 kilometri de o parte si de alta a malului Dunarii pe raza judetelor Galati si Braila.

1 COMENTARIU

  1. E numai bun pentru functie. In scoala a jucat numai fotbal si primea note de trecere fiisdca era fotbalist. Asa a intrat si la academie. E perfect pentru Politia Romana.
    Imi aduc aminte ca ne-am intalnit dupa 20 ani de scoala si dupa „Salut” prima intrebare din partea lui a fost: „Mai tii minte cand iti mancam sandvisurile la scoala?” Mie nu imi placeau findca erau cu margarina si „il lasam” pe el sa le „fure”. Probabil una din marele lui realizari. Hahaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.