Update. Numirea lui Indrei pe functie de sef la Ministerul Sanatatii nu s-a produs

2721
Lucian Indrei
Lucian Indrei

Desi Iulian Indrei s-a aflat ieri la Bucuresti numirea sa pe un post de sef in Ministerul Sanatatii nu s-a produs inca. Acesta ramane insa in ”carti” pentru un post de director sau secretar de stat in Ministerul Sanatatii avand sprijinul organizatiei PNL Iasi.

Stire initiala

Seful DSP Iasi, Lucian Indrei numit sef in Ministerul Sanatatii. Cepoi revine la Iasi?

 

@ In aceasta dimineata la Ministerul Sanatatii se discuta despre numirea lui Lucian Indrei pe o functie de secretar sau de director la Ministerul Sanatatii @ De asemenea s-a luat in calcul ca Vasile Cepoi sa revina la conducerea DSP Iasi

Seful Directiei de Sanatate Publica Iasi, Lucian Indrei are sustinerea ministrului Nelu Tataru pentru a ocupa o functie de sef in Ministerul Sanatatii. Decizia ar putea fi luata astazi. Potrivit mai multor surse Lucian Indrei va fi numit pe o functie de secretar de stat sau de director in Ministerul Sanatatii, la un departament de coordonare a activitatii tuturor spitalelor din tara. Nelu Tataru ar fi apreciat modul in care DSP Iasi a gestionat criza Covid in judet si de aceea s-ar fi decis promovarea lui Indrei. De asemenea, potrivit acelorasi surse se discuta despre o revenire a doctorului Vasile Cepoi pe functia de sef al Directiei de Sanatate Publica. Pe acest post de sef al DSP Iasi este titularizat Vasile Cepoi care conduce in prezent Autoritatea Nationala de Management a Calitatii in Sanatate. Schimbarea lui Cepoi de la sefia Autoritatii Nationale de Management a Calitatii in Sanatate si revenirea la Iasi nu este inca  batuta in cuie, in acest sens purtandu-se inclusiv negocieri cu caracter politic. Vom reveni cu amanunte.

Vasile Cepoi
Vasile Cepoi

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.