Șpagă pentru internare la Socola. Ieșeancă condamnată, a vrut să-și bage tatăl la ”fără clanță”

1019
Institutul de Psihiatrie Socola-
Institutul de Psihiatrie Socola

@ Ieșeanca Ramona Alina Tarcan in vârstă de 39 de ani  profesie coafeză a fost condamnată la inchisoare deoarece a oferit mita unui angajat al Spitalului Socola pentru a-si interna tatal

Magistratii Tribunalului Iasi au admis recent un acord de recunoastere a vinovatiei incheiat de Ramona Alina Tarcan cu procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi care au pus-o sub acuzare pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta (vezi aici). In baza acestui acord Ramona Alina Tarcan a fost condamnata la o pedeapsa de 1 ani si 4 luni cu suspendare pentru ca i-a dat mita suma de 1.500 lei, unui angajat de la Socola pe nume Ilioae Vasile pentru ca acesta sa vorbeasca cu medicii si sa-i interneze tatal in acest spital pentru o perioada mai lunga de timp sau permanent. Asta deoarece tatal acesteia Tarcan P. avea probleme cu alcoolul si se manifesta violent asupra membrilor familiei. Faptele s-au petrecut in vara anului 2018. „După o  investigație medicală de la Spitalul CFR , la care a fost supus numitul Tarcan P, Ilioae Vasile  s-a întâlnit din nou cu inculpata Tarcan  Alina Ramona, însoțită de concubinul său S. Ș la restaurantul Rospeto, cartier Galata, mun. Iași. Ilioae Vasile a cerut suma de 1500 lei pentru a se folosi de influența sa asupra medicilor în scopul de a obține internarea pe lungă durată/permanentă în cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași a numitului Tarcan P. prin exercitarea  influenței pe care o avea asupra doctorilor din cadrul acestei unități psihiatrice al cărei angajat era în cursul anului 2016. Suma de bani i-a fost remisă numitului Ilioae Vasile de către inculpata Tarcan Alina Ramona, în prezența numitului S. Ș”, au aratat procurorii.

Sa mai mentionam ca cel care a primit banii Vasile iloae a fost de asemenea arestat si condamnat pentru trafic de influenta. Acesta a fost ascultat si in urma  interceptarilor convorbirilor sale au cazut victime si alte persoane care i-au dat bani respectiv aceasta coafeza dar si un vatman pe nume Mihai Marin. Alte detalii am prezentat in articolul ‘‘Dosarul spaga pentru angajare la Socola. Vinovatii au ”picat” pe interceptari”, publicat in data de 2  decembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.