Studentul criminal condamnat pe viata a facut o mutare care i-a surprins pe judecatori

3641
Aurelian Giosan
Giosan ramane inchis pe viata

@ Desi a executat numai un an de puscarie din pedeapsa de inchisoare pe viata Aurelian Giosan care si-a ucis un coleg in camera de camin a facut cerere de liberare conditionata

La mai putin de un an de cand a fost condamnat pe viata pentru savarsirea infractiunii de omor, Aurelian Giosan studentul care si-a ucis un coleg in camera de camin iar al doilea abia a reusit sa scape cu viata, a formulat o cerere de liberare conditionata. Cererea a fost formulata pe 24 septembrie si a fost respinsa de Judecatoria Iasi pe data de 18.12.2019 (vezi aici) adica dupa exact un an de cand a fost condamnat definitiv. Giosan este inchis la Penitenciarul Margineni din Dambovita dar cererea a fost depusa la Judecatoria Iasi. „Respinge cererea privind pe condamnatul Giosan Aurelian, in prezent deţinut in Penitenciarul Margineni, in executarea pedepsei detenţiunii pe viaţa aplicata prin sentinţa penala nr.1654/14.12.2017 a Tribunalului Iaşi (mandat de executare a pedepsei inchisorii nr.1851/2017/20.12.2018 a Tribunalului Iaşi) ca fiind inadmisibila”, au decis magistratii Judecatoriei.

In noaptea zilei de 9.11.2015, Giosan si-a injunghiat doi colegi in timp ce acestia dormeau intr-o camera de camin din Targusor Copou. Unul a murit iar celalalt a fost ranit grav. Mai multe detalii puteti citi in articolul „Marturii care bat orice film horror. Studentul asasin din Targusor, tupeu incredibil in fata judecatorilor”, publicat de Dezvaluirea.ro in data de 18 octombrie 2018.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.