Divortul miliardarului Turcanu s-a incheiat cu o impacare. Sotia infidela a fost iertata

5732

@ Dupa mai multe procese, zeci de termene de judecate, certuri in fata judecatorilor, plangeri penale, executarea silita  a fostei sotii etc, Doru Turcanu si fosta sotie Cosmina Infrim, au dat-o la pace in fata judecatorilor @ Acestia au renuntat la toate procesele si plangerile penale inregistrate, in cei doi ani, de cand se cearta @ In plus acestia au ajuns si la o intelegere cu  privire la custodia celor doi copii minori

Dupa doi ani de scandal, procese si plangeri penale, Doru Turcanu, unul dintre cei mai cunoscuti afaceristi din Iasi ( Pergola, Cafe Corsini) s-a impacat in fata judecatorilor cu fosta sotie de care a divortat, pentru ca aceasta l-a inselat  cu fostul antrenor de fitness (vezi aici). Impacarea nu vizeaza refacerea casniciei ci numai la renuntarea la litigii, plangerile penale pe care le-au formulat unul impotriva celuilalt si custodia copiilor. „Consfinteste intelegerea intelegerea partilor cu urmatorul continut: Turcanu Doru, Ifrim (fosta Tucanu) Cosmina in dorinta de a stinge litigiile dintre noi am convenit urmatoarele: 1. Subsemnatii renuntam fiecare la cererea de chemare in judecata pe care unul impotriva celuilalt am formulat-o si, ulterior, am modificat-o in dosarul nr. 35188/245/2017 aflat pe rolul Judecatoriei Iasi (obiect modificare locuinta minori, modificare program de vizita si pensie de intretinere minori), vointa noastra fiind ca intre noi, in calitate de parinti, cu privire la copiii nostri, sa-si produca in continuare efectele juridice conventia incheiata de parti in procedura divortului cu copii minori autentificata sub nr. 2602/03.08.2017 la BNP Daniela Badarau din municipiul Iasi. Consideram ca aceasta conventie satisface cel mai bine interesul superior al copiilor nostri”, se arata in acordul incheiat de cei doi soti (vezi aici).

Retrage si plangerea penala pentru tentativa de rapire

Sa reamintim ca unul din motivele pentru care cei doi s-au certat in fata judecatorilor se refera la faptul ca Doru Turcanu nu-i dadea fostei sotii acordul notarial sa plece cu cei doi copii in vacanta in strainatate. Acesta a si depus o plangere penala la DIICOT impotriva fostei sotii acuzand-o ca vrea sa-i rapeasca copiii si sa fuga in Canada (vezi aici). „Subsemnatii declaram ca fiecare dintre noi se obliga, unul fata de celalalt, sa-si exprime acordul la notariat pentru calatoria in strainatate a copiilor nostri, insotiti de celalalt parinte, pe perioada vacantelor scolare, dar nu mai mult de 2 saptamâni pentru fiecare vacanta, cu obligatia de a se comunica cu cel putin 2 luni anterior vacantei, perioada si locatia calatoriei, pentru a se evita eventualele suprapuneri de calatorii. 3.Subsemnatul Turcanu Doru declar ca renunt la plângerile penale formulate impotriva fostei mele sotii, Ifrim Cosmina”, se mai arata in intelegerea pe care au facut-o cei doi soti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.