Turcanu milionar cu sange rece si la divort. Fosta sotie executata silit

4666

@ Telenovela continua intre sotii Turcanu, fostii patroni ai restaurantului Pergola @ Dupa divort, cei doi, Doru Turcanu si Cosmina Ifrim au intregistrat la instantele iesene nici mai mult nici mai putin de 5 procese din cauza neintelegerilor @ De exemplu, Doru Turcanu a cerut judecatorilor sa-i aprobe, sa-si execute fosta sotie pentru suma de 2.000 lei

Cica au divortat la notar pe cale amiabila dar dupa aceea au inregistrat la instantele iesene mai multe procese decat orice alt cuplu care a trecut prin experienta despartirii. In prezent, la Judecatoria Iasi sunt inregistrate nici mai mult nici mai putin decat 5 dosare din cauza neintelegerilor dintre cei doi fosti soti, Doru Turcanu si Cosmina Ifrim, cei care au administrat impreuna Restaurantul Pergola de la parterul Iulius Mall. Recent, Doru Turcanu s-a adresat magistratilor de la Judecatorie sa-i aprobe executarea Cosminei Ifrim pentru suma de 2.000 lei. Cererea a fost inregistrata in dosarul 26876/245/2018. Banii reprezinta cheltuielile de judecata castigate de Turcanu in urma unuia dintre procesele mentionate mai sus. Cele mai multe dintre neintelegeri se refera la modul in care cei doi vor sa-si exercita tutela asupra celor doi copii pe care-i au impreuna. Ultima disputa se referea la faptul ca Doru Turcanu nu si-a dat acordul pentru ca fosta sotie sa plece cu cei doi copii, in aceasta vara, in vacanta in Turcia.  Turcanu a spus ca nu si-a dat acordul deoarece aflase ca fosta sotie vrea sa fuga in Canada impreuna cu cei doi copii. De altfel, Turcanu a spus in fata judecatorilor ca a depus si o plangere la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) reclamand ca  fosta sotie vrea sa-i rapeasca copiii si sa fuga cu ei in Canada.  „Am facut o plangere la DIICOT deoarece vrea sa plece impreuna cu copiii in Canada. Are o cunostinta  buna in Canada. A vrut sa plece in Canada prin Antalya”, a spus Doru Turcanu.

Reamintim ca Doru Turcanu a divortat de Cosmina, in biroul notarului Stela Badarau, pe data de 3 august 2017 deoarece a aflat ca aceasta il insela cu antrenorul de fitness.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.