7 adevăruri despre videochat în Iași

489
Heylux model Iasi
Heylux model Iasi

Noi suntem Heylux, cel mai mare studio de videochat în Iași. Activăm în acest business de peste 10 ani și am văzut cum a crescut industria asta în zona asta a României. Știm cum era când am început noi, cum era acum 5 ani și cum e acum. Plus că, din poziția de lidere, putem proiecta viitorul videochatului în Iași.

Probabil că în tot răstimpul ăsta au apărut în oraș peste 30 de studiouri de videochat. Unii și-au închipuit probabil că e ușor să facă bani în domeniul ăsta și se apuca de afaceri. Lucrurile sunt însă mult mai complicate decât par. De asta, cele mai multe aventuri de genul ăsta sfârșeau în câteva luni. E și mai bine că s-a întâmplat așa. Nu neapărat pentru că noi scăpam de concurență. Ci pentru că modelele nu mai treceau prin experiențe negative, pe la „studiouri de apartament”, cum le numim noi.

Dacă tot a venit vorba de experiențe pozitive și negative pentru modele, ne-am gândit să împărtășim câteva lucruri care merită să fie aflate. În felul ăsta, ne onorăm misiunea ca Heylux să promoveze videochatul de înaltă calitate în acest oraș:

  1. Videochatul aduce bani doar dacă muncești pe bune

Multe studiouri mici, în goana după modele, promit venituri fabuloase fără muncă. Așa ceva nu există. Ți-o spunem cu mâna pe inimă. Am vrea și noi să fie în felul ăsta, fiindcă ne-ar ușura enorm jobul și nouă. Dar poate că de asta e și mai frumos: că trebuie să-ți bați capul, să depui efort, să te pricepi.

Da, din videochat în Iași poți să faci mai mulți bani decât îți imaginezi. Dar doar dacă ești serioasă, dacă acorzi destul timp și energie acestui job. Banii sunt consecința fericită a muncii tale.

  1. Nu e ok să iei banii la negru

 

La studiourile mai obscure, patronii îți vor propune să iei banii la negru, ca să nu mai plătești impozite. Oricât de tentant ar fi pentru tine, să știi că e ilegal. Prin chestia asta furi statul și s-ar putea să suferi consecințe. Dacă cineva îți propune să-ți dea banii la plic, fără forme de muncă, de colaborare legală, refuză și pleacă urgent de acolo.

 Nu ești obligată să distrezi patronul sau prietenii lui

Ca model de videochat, meriți respect din partea angajatorului, a studioului cu care colaborezi. Nu ai niciun fel de obligație în afara jobului față de patron. Deci, dacă îți propune lucruri dubioase, să participi la petreceri cu el, cu amicii lui, mută-te la alt studio! Fii fată isteață și protejează-te!

  1. Ai tot dreptul să ceri transparența câștigurilor

Dacă lucrezi la un studio unde ți se spune „Lasă, că ne înțelegem noi la bani”, să nu ai încredere în oamenii ăia. Orice studio trebuie să afișeze clar condițiile de plată, de bonusare. Iar câștigurile tale trebuie să-ți apară clar, în timp real, pe o platformă software. Iar tu să ai acces oricând, chiar și de acasă, de pe telefon, la situația ta financiară. Cere deci transparență totală în privința banilor, oriunde ai lucra.

  1. La unele studiouri ești lăsată să te descurci singură

Unele studiouri de videochat din Iași nu investesc deloc în trainingul tău. Nu angajează specialist în așa ceva, nu-și bat capul să te susțină. Doar se mulțumesc să-ți ia 50% din ce faci. Din experiență îți spunem că trainingul contează enorm în evoluția câștigurilor tale. De aceea la Heylux avem angajate 14 trainere, cele mai bune din domeniul ăsta.

  1. Se poate să primești mai mult de comisionul clasic, de 50%

Studiourile mai mici au, de obicei, o ofertă simplă: 50% din ce câștigi pe site-uri. Ăștia sunt tot banii tăi. Studiourile mai mari deja îți oferă ceva în plus, măcar câteva procente. La Heylux, comisionul tău ajunge, progresiv, până la 70%! Alege deci bine studioul unde merită să lucrezi!

  1. Chiar dacă nu știi englez bine, ai nicio șansă

Sunt puține persoane care știu extraordinar engleza. Cele mai multe, așa, ca noi, știu la un nivel mediu. Probabil și tu ești în aceeași situație. Din cauza asta, sunt studiouri care nu te angajează, fiindcă nu vor să-și bată capul cu tine. La Heylux însă, te angajăm și dacă ai doar cunoștințe minime de engleză. Îți oferim noi cursuri gratuite, ca să faci progrese cât mai rapid!

Astea sunt doar câteva lucruri de care merită să ții seama când te angajezi în videochat în Iași. Așa îți dai seama ce să alegi și ce să eviți. Pentru mai multe detalii despre un job în domeniu, Heylux îți stă oricând la dispoziție! Hai să ne auzim la telefon!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.