Tânără din Iaşi, prinsă cu cocaină! Uite ce a păţit Ana Maria Vlad! (EXCLUSIV)

1316
Doi mascati, unul avand o arma in brate
Doi mascati, unul avand o arma in brate

@ O tânără din Iaşi a fost prinsă având asupra ei substanţe interzise @ În urma incidentului, Ana Maria Vlad (fostă Andrieş) a fost trimisă în judecată de către anchetatori @ Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au trimis-o la temniţă pe tânără pentru următorii 4 ani şi 8 luni, sub acuzaţiile de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu

O tânără din Iaşi a fost prinsă având asupra ei substanţe interzise! În urma incidentului, Ana Maria Vlad (fostă Andrieş) a fost trimisă în judecată de către anchetatori.

Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au trimis-o la temniţă pe tânără pentru următorii 4 ani şi 8 luni, sub acuzaţiile de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

 

Tânără din Iaşi, prinsă cu cocaină!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Anei Maria Vlad a început pe data de 25 februarie 2022.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţiile de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

 

Ana Maria Vlad, acuzată de introducere de droguri în ţară

 

Oamenii legii au precizat că, în urmă cu mai bine de un an, tânăra din judeţul Iaşi a fost prinsă având asupra ei substanţe interzise. Mai exact, anchetatorii au susţinut că Ana Maria Vlad (fostă Andrieş) avea asupra ei 1,66 grame de pulbere care conţine cocaină cu phenacetină, cofeină şi levamisole.

În urma prinderii acesteia, tânăra a fost dusă la audieri. Mai apoi, procurorii DIICOT Iaşi au dispus trimiterea ei în judecată pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.