Taximetristii ieseni au cerut astazi interzicerea aplicatiei Uber. ANAF a promis ca va lua masuri

3030

@ Sute de taximetristi ieseni au protestat astazi din nou pe bulevardul Anastastie Panu @ Liderii taximetristilor s-au intalnit cu prefectul si reprezentanti ai ANAF @ Reprezentantii ANAF au spus ca UBER va fi verificata de Directia de Lupta Antifrauda Fiscala de la Suceava

Sute de taximetristi ieseni au protestat astazi din nou pe bulevardul Anastastie Panu, solicitand eliminarea ”piratilor” din transport care se ascund sub umbrela aplicatiei UBER. De aceasta data taximetristii ieseni au fost sustinuti si de un grup de colegi de la firmele de profil din Bucuresti. Cu aceasta ocazie taximetristii ieseni au cerut din nou interzicerea aplicatiei UBER atat la Iasi cat si in restul tarii deoarece sub umbrela acesteia se efectueaza ilegal un serviciu neautorizat. „Cerem inchiderea aplicatiei UBER pentru ca functioneaza ilegal. Ne-am intalnit astazi cu reprezentantul Guvernului, domnul prefect dar si cu reprezentanti ai ANAF carora le-au adus argumente cu privire la ilegalitatea UBER. Am aratat din nou ca cei de la UBER nu platesc taxe si impozite ca noi. Reprezentantii ANAF ne-au raspuns ca vor solicita Directiei Antifrauda Fiscala sa verifice UBER”, a spus Mircea Manolache, presedintele Camerei Taximetristilor Iasi.
Sa mai precizam ca cei care transporta persoane in urma unei solicitari primite prin aplicatia UBER nu detin autorizatie de transport si licenta, aprobari obligatorii conform legislatiei in vigoare. Asta in conditiile in care in municipiul Iasi circula un numar de 1.694 masini de taxi autorizate din care 903 sunt in parcul auto unor societati comerciale iar restul apartin unor afaceri de familie.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.