Tazz x Palas îți propun dish-uri cu specific internațional și premii

87
Palas x Tazz
Palas x Tazz

Poftele tale în materie de mâncare au ajuns să fie la superlativ și ești în căutare de gusturi noi? Palas și Tazz by Emag îți propun o nouă experiență culinară prin care vei descoperi un nou univers de arome și mixuri gastromice. Încearcă fusionul de bucătării internaționale din foodcourt-ul Palas și câștigă unul dintre premiile disponibile în aplicația Tazz!

Se spune că ești ceea ce mănânci, de aceea restaurantele prezente în foodcourt-ul Palas îți propun doar specialități! Vino să te delectezi cu preparatele tale favorite, iar noi te premiem! Până pe 5 septembrie 2021, Palas împreună cu Tazz by Emag ți-au pregătit o super campanie: la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de lei, valabil în aplicația Tazz. De fiecare dată când cumperi preparate de minimum 25 de lei la unul dintre restaurantele din foodcourt și o răcoritoare din gama Coca-Cola, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere. La trei ștampile, returnezi cardul și primești pe loc voucher-ul Tazz, în valoare de 30 de lei. Palas te așteaptă cu o varietate de restaurante în cel mai mare foodcourt din regiunea Moldovei, iar prin intermediul campaniei „Tazz x Palas – 3 meniuri + 1 gratis” poți să descoperi gusturi de pe întreg mapamondul și să fii premiat. Încearcă gusturile propuse și de noile locații inaugurate recent în foodcourt-ul Palas: humusul delicios de la „Hummus Bar”, preparatele cu specific american de la „Mana”, un desert tasty de la „Brioșa Mov” sau o răcoritoare de la „Chubby Bubble Tea”! Consultă regulamentul campaniei de pe site-ul Palas!

„Enjoy your food” în foodcourt-ul din Palas, de la restaurantele care îți propun preparate italiene, libaneze, mexicane, chinezești, englezești sau tradiționale!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.