Trăieşte entuziasmul meciurilor de tenis cu Baumbet!

74
pariuri-sportive-pe-tenisl-baumbet
pariuri-sportive-pe-tenisl-baumbet

Baumbet, platforma online de pariuri pe tenis și alte categorii sportive vine în întâmpinarea clienților săi cu numeroase avantaje: șanse sporite de câștig prin promoții zilnice, câștiguri suplimentare, platforma sigură.

La momentul actual, există foarte multe case de pariuri care îşi desfăşoară activitatea în mediul online, dar nu toate prezintă foarte multă încredere. De aceea, indiferent dacă eşti parior începător sau experimentat, trebuie să acorzi o atenţie deosebită platformei de pariuri pe care o alegi.

Devino membru Baumbet

Agenţia de pariuri sportive Baumbet are o experienţă de zeci de ani de zile care o recomandă în raport cu celelalte agenţii de profil de pe piaţă existente. Mai mult, seriozitatea în relaţia cu clienţii săi, profesionalismul, promptitudinea şi siguranţa sunt alte calităţi care plasează Baumbet în topul caselor de pariuri  la momentul de faţă.

Platforma online de pariuri sportive vine în întâmpinarea clienţilor săi cu numeroase avantaje. Dincolo de beneficiile legate de timpul lor, întrucât acum online e totul mai simplu şi pot plasa un bilet oricând şi de oriunde, prin intermediul aplicaţiei pe telefon, tabletă sau desktop, la Baumbet utilizatorii se pot bucura şi de numeroase beneficii legate de câştig. În acest sens, agenţia de pariuri are pregătite pentru toţi jucătorii, fie ei noi sau experimentaţi, foarte multe promoţii. De la bonusul de bun venit pentru cei care îşi fac cont de utilizator în aplicaţia Baumbet şi până la câştigurile suplimentare, pariurile gratuite săptămânal, promoţia 0-0 şi nu pierzi nimic şi până la opţiunea de cash out total sau parţial, câştigurile sunt mereu garantate la noi.

Cum pariezi pe tenis cu Baumbet

Procesul prin care poţi plasa un bilet în propriul tău cont de pariuri sportive este unul foarte simplu. Alegi, să spunem, pariuri tenis. Odată ce ai selectat sportul, vei avea acces la o gamă largă de evenimente şi pariuri disponibile din această sferă de interes. În funcţie de alegerile tale, apeşi pe anumite evenimente sportive şi pe cotele lor aferente şi adaugi în acest fel acele meciuri pe biletul tău. Iar pentru că totul în pariuri este despre miză, urmează să selectezi şi suma pe care vrei să o pariezi şi tipul de pariu pe care vrei să îl faci. După toate acestea, câştigul potenţial va fi automat calculat iar tu vei putea vedea direct din aplicaţia online pariurile tale în desfăşurare şi chitanţa care dovedeşte că ai plasat cu succes biletul.

Cum îţi încarci contul de parior

Trebuie să ştii foarte clar că pentru a putea pune un pariu în contul tău, trebuie să fii autentificat şi să dispui de bani în cont, altfel înregistrarea unui bilet nu poate avea loc. Dar dacă nu mai ai bani pe cont, nu te îngrijora. Cu Baumbet ai acum şansa de a-ţi încărca contul de utilizator online, prin intermediul cardurilor (Visa, Mastercard, Maestro, Paysafecard), prin transfer bancar sau prin intermediul portofelelor electronice Skrill şi Neteller utilizate pentru efectuarea de transferuri de bani, depuneri sau retrageri. De asemenea, ai şi varianta Trustly care este special concepută pentru a putea transfera bani din contul tău direct în contul de joc Baumbet. Şi dacă te afli întâmplător în zona unor locaţii fizice Baumbet, îţi poţi încărca contul şi prin intermediul cashpoint-urilor pe care le găseşti în incinta agenţiilor.

Trăieşte alături de Baumbet o experienţă autentică de pariere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.