Un an pentru implementarea celui mai important proiect din ultimii 30 de ani pentru Iași de către administrația liberală

164
Costel Alexe
Costel Alexe

@ Noul terminal T4 al Aeroportului Internațional Iași a fost un proiect implementat în doar 14 luni, cu fonduri europene de peste 100 de milioane de euro.

În doar 14 luni, am reușit să finalizăm proiectul de extindere și modernizare a aeroportului, cea mai mare investiție publică din județul Iași, din ultimii 30 de ani. Am construit la Iași cel mai mare și modern aeroport din România, după Aeroportul Otopeni, cu 100 de milioane de euro, în cea mai mare parte fonduri europene. Terminalul T4 înseamnă o experiență de călătorie mult mai bună pentru pasageri și o oportunitate uriașă pentru dezvoltarea regiunii de Nord-Est”, a precizat Președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe. Noul terminal, al doilea ca mărime din țară, a fost proiect pentru procesarea a 3,5 milioane de pasageri pe an, la orele de vârf, investiție cu o valoare de aproape 100 de milioane de euro. ”Mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor cu care am lucrat la acest proiect. Dedicarea pe care au depus-o în fiecare etapă a contat enorm pentru a ne încadra în termenele foarte scurte. Felicitări, Romeo Vatră și echipei, proiectantului, constructorului, tuturor celor care au lucrat la concept și pe șantier. Fiecare a avut contribuția sa la succesul acestui proiect. Mulțumesc tuturor pasagerilor pentru răbdare și pentru încrederea acordată. Am construit Aeroportul, dezvoltăm județul Iași!”, a mai adăugat președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.