Procesul milionarului acuzat că a agresat un angajat, din amânare în amânare! FOTO (EXCLUSIV)

622
Silviu Stegariu-Agrocom Strunga
Silviu Stegariu-Agrocom Strunga

@ Procesul milionarului acuzat că a agresat un angajat a fost amânat din nou @ Dosarul lui Silviu Stegariu continuă la Judecătoria Paşcani, următorul termen fiind stabilit pentru data de 29 mai 2024 @ Moştenitorul celui care a construit Agrocom Strunga a intrat în vizorul anchetatorilor după ce ar fi agresat un angajat al firmei amintite

Procesul milionarului acuzat că a agresat un angajat a fost amânat din nou! Dosarul lui Silviu Stegariu continuă la Judecătoria Paşcani, următorul termen fiind stabilit pentru data de 29 mai 2024. Amintim ca moştenitorul celui care a construit Agrocom Strunga a intrat în vizorul anchetatorilor după ce ar fi agresat un angajat al firmei amintite.

Iniţial s-a vorbit despre tentativă de omor, dar, mai apoi, acuzaţia a fost schimbată. Acum, procesul de vătămare corporală a fost amânat din nou de magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani.

Procesul milionarului acuzat că a agresat un angajat continuă

Asadar, un afacerist din județul Iași, Silviu Stegariu, a fost trimis în judecată de anchetatori pentru vătămare corporală din culpă. Inițial, polițiștii din Pașcani au efectuat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

După ce au fost analizate leziunile victimei, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică, iar dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Procurorii au făcut cercetări pentru tentativă de omor, în cazul afaceristului Silviu Stegariu. Totuşi, anchetatorii au stabilit că ar fi fost vorba doar despre o vătămare corporală.

Apel de urgenţă la 112

Pe 25 noiembrie 2021, autoritățile ieșene au fost alertate printr-un apel la 112 cu privire la faptul că tractoristul Constantin Cristian L. (49 de ani) se află într-o baltă de sânge, după ce ar fi fost înjunghiat pe un câmp din localitatea Strunga. Cei care ar fi sunat la 112 ar fi fost colegi de-ai victimei. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Victima a fost preluată și dusă la Spitalul Pașcani, după care a fost transferată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași. Tractoristul a fost la un pas de moarte din cauza leziunilor suferite, el fiind supus unor intervenții chirurgicale.

Oamenii legii au declanșat ancheta pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, până la emiterea unui certificat medico-legal. După ce doctorii au constatat că viața victimei a fost pusă în pericol, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică în cea de tentativă de omor. Potrivit unor surse judiciare, în urma unui conflict spontan, victima ar fi fost înjunghiată cu un obiect ascuțit-înțepător (cuțit) în zona coapsei, sângerând abundent după ce i-ar fi fost atinsă artera femurală. Cel care a pus bazele companiei Agrocom Strunga a fost nimeni altul decât tatăl lui Silviu Stegariu, omul de afaceri Florin Stegariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.