Unde nu intră soarele pe fereastră, intră doctorul pe ușă

206
silk vedere de sus
silk vedere de sus

Îți sună cunoscut acest vechi proverb? Interesant e faptul că înțelepciunea populară nu este deloc departe de concluziile celor mai recente studii științifice. Dincolo de faptul că vitamina D, care se produce în corpul tău atunci când stai la soare, ajută la creșterea imunității și la asimilarea calciului în oase, razele solare sunt un foarte bun antidot împotriva stresului, depresiei și anxietății. Nu mai este demult un secret faptul că în țările nordice în special, acolo unde oamenii nu au parte de soare decât pentru o scurtă perioadă anual, starea de spirit a locuitorilor este una scăzută, deși nivelul de trai este unul ridicat. Iar viața modernă aglomerată și ocupațiile actuale, tot mai sedentare, nu ne ajută deloc la îmbunătățirea sănătății fizice și psihice. Motiv pentru care este bine să iei chiar tu inițiativa și deciziile adecvate, pentru a trăi cât mai confortabil pe termen lung. În primul rând, e important să obții un echilibru constant între viața profesională și cea personală. Pentru asta, este nevoie să îți planifici cât mai eficient timpul și spațiul – mai ales spațiul de locuit.

Ce poți face pentru a-ți crește calitatea vieții, dar și sănătatea și gradul de
satisfacție?

În prezent, unul dintre cele mai eficiente proiecte cu utilizare mixtă din Iași, Silk District, oferă o variantă ideală de locuit. Proiectat după principiul „cartierului de 15 minute”, interval în care poți avea acces la tot ce este necesar în viața de zi cu zi, Silk District include clădiri rezidențiale, clădiri de birouri și spații comerciale.
Dar poate cele mai importante sunt spațiile de recreere extinse cu trafic auto limitat.
Toate acestea îți oferă oportunitatea de a petrece timp în aer liber, la umbră sau la soare, după propriile tale preferințe. Poți face jogging, te poți plimba cu bicicleta, cu rolele sau skate-ul, poți juca badminton cu prietenii și multe altele. Mișcarea în aer liber este sănătate curată, merită să profiți cât mai mult de ocaziile care ți se oferă.

Silk interior cartier
Silk interior cartier

Lumina naturală – parte din planificarea de bază a unui proiect rezidențial de calitate

Silk District a fost studiat din punct de vedere urbanistic până la cele mai mici detalii, astfel încât piațetele, zonele plantate și aleile pietonale să aibă o îndelungată expunere la soare, pentru ca tu să poți petrece cât mai mult timp în aer liber. Curțile interioare ample se deschid spre Sud și Sud-Vest, pentru zile însorite și apusuri memorabile.

Toate locuințele din cadrul complexului beneficiază de zone vitrate generoase, cu înălțimea de 2,30 m. Astfel, printre avantajele proiectului Silk District se numără abundența iluminatului natural, perspectivele vizuale generoase asupra zonelor plantate de la etajele inferioare și asupra orașului de la nivelurile superioare. Apartamentele dispun de primele balcoane cu adevărat funcționale din oferta rezidențială ieșeană, având lățimi de circa 2 metri și înălțimea liberă de 2,80 metri, ceea ce sporește câmpul vizual și fluxul de
lumină naturală. Acest tip de balcon poate fi utilizat la realul său potențial, ca spații de lucru sau de socializare și relaxare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.