Video! Primarul din Deleni își duce soția la serviciu și nepoata la școală cu mașina instituției

5717
montaj Dumitru Prigoreanu si sotia si rimariei Deleni a dus-o la serviciu pe sotia primarului
montaj Dumitru Prigoreanu si sotia si rimariei Deleni a dus-o la serviciu pe sotia primarului

@ Un contribuabil din zona Hârlău l-a filmat pe primarul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu în timp ce-și duce soția la serviciu și nepoata la școală cu mașina instituției @ ”Cand am drum in oraș le las si pe ele. Care-i problema?”, a spus Dumitru Prigoreanu

S-a scumpit carburantul atât benzina și motorina, s-au scumpit și piesele de schimb la mașini? Răspunsul este „Da”, toată lumea știe asta. Însă, pentru primarul comunei Deleni aceste scumpiri nu sunt o problemă și asta deoarece Dumitru Prigoreanu foloseste masina și carburantul statului în interes personal. Astfel, zilele trecute un contribuabil a filmat masina primăriei, condusa de primarul Dumitru Prigoreanu în timp ce-si transporta familia cu mașina din proprietatea Consiliului Local. Astfel, ieri Prigoreanu și-a dus nepoata la școală, pe strada Petru Rareș din Hârlău iar zilele trecute si-a dus sotia la Administrația Financiara tot în Hârlău pe strada Ștefan cel Mare. Contactat telefonic, primarul Dumitru Prigoreanu a lăsat sa se inteleaga ca i se pare firesc sa foloseasca masina instituției in interes personal. ”Cand am drum in oraș le las si pe ele. Care-i problema? Oricum orice ași spune eu, dumneavoastră scrieți ce vreți”, a spus Dumitru Prigoreanu.

Nepotica dusa la scoala cu masina primariei este fiica feciorului primarului, cel care si-a facut o pensiune cu finantare europeana in Deleni. Pensiunea a fost ridicata printr-o entitate finantata cu bani publici condusa de primar. Vezi detalii in articolul repostat mai jos.

 

Firma care construiește pensiunea primarului câștigă toate contractele la Deleni

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.