Wine and Friends Fest revine pe 23 martie la Pleiada Boutique Hotel!

36
Wine and Friends Fest
Wine and Friends Fest
Pasionații de vinuri și aventuri oenologice sunt invitați la cea de-a doua ediție a Wine and Friends Fest, un eveniment de neratat ce va avea loc sâmbătă, pe 23 martie, între orele 12:00 și 20:00, în Sala Atlas a unicului hotel de 5 stele din Moldova.
Cu peste 20 de crame de renume participante, Wine and Friends Fest promite să fie un festin memorabil pentru toți cei prezenți. De la vinuri spumante rafinate, la vinuri albe subtile și roșii corpolente, veți fi răsfățați cu o selecție excepțională de vinuri de la: Hermeziu, Strunga, Domeniile Averești, Domeniile Bohotin, Budureasca, Liliac, Dealul Dorului, Panciu, Metamorfosis, Domeniul Bogdan, Domeniile Vinarte, Gîrboiu, Pandora, Oprișor, Recaș, Casa de Vinuri Cotnari, Fautor, Purcari, Gitana, Mircești și Chateau Vartely!
Pentru cei dornici să descopere mai multe, maestrul vinificator Arcadie Foșnea, proprietarul Cramei Mircești și un expert recunoscut în domeniul vinurilor, va fi prezent la ora 16:00 pentru a vă împărtăși din bogata sa experiență în cadrul Masterclass-ului „Descoperă Moldova!”. Aici veți avea ocazia unică de a pătrunde în tainele vinurilor moldovenești și de a explora valențele acestui univers fascinant. Participarea la Wine and Friends Fest costă doar 80 de lei/persoană, oferindu-vă acces la toate cele 8 ore ale evenimentului. Iar pentru doar 30 lei în plus, aveți posibilitatea să vă alăturați masterclass-ului susținut de îndrăgitul Arcadie Foșnea. De asemenea, brățara de acces vă va aduce un discount special de 20% în ziua evenimentului la întreaga selecție de vinuri și delicii culinare de la Restaurantul Novella. Nu uitați să vă înscrieți la tombolă, unde puteți câștiga 1 Voucher „La vie en Rose” oferit de Pleiada Boutique Hotel, alături de zeci de alte surprize lichide din partea partenerilor. Pentru a vă asigura un loc la Wine and Friends Fest, înscrierile se fac la 0741 682 521, iar pentru mai multe detalii, accesați https://bit.ly/wine-fest-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.