37 DE FACULTATI ISI PREZINTA OFERTA DE STUDII, LA TARGUL UNIVERSITATILOR IESENE, IN WEEK-END, LA PALAS

1020

Nu știi ce specializare să alegi sau vrei să afli totul despre admiterea la facultate? Te așteptăm în week-end, la Târgul Universităților Ieșene, organizat în ansamblul Palas. Vino să cunoști toate cele cinci universități de stat din Iași și să faci primul pas în viitorul tău educațional!

Sâmbătă și duminică, pe 30 și 31 martie 2019, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfășura Târgul Universităților Ieșene. Evenimentul este o inițiativă a companiei IULIUS, cu scopul de a crea o platformă de interacțiune directă a liceenilor cu mediul academic ieșean.

Tinerii interesați vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru a-și face o imagine clară despre viitorul lor educațional, de la reprezentanții instituțiilor de învățământ superior și de la studenți. La eveniment vor participa Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Participanții vor afla perioadele de înscriere și etapele de admitere ale celor 37 de facultăți, pentru ce specializări pot opta în funcție de domeniul lor de interes, câte locuri sunt disponibile, ce taxe de înscriere sunt percepute, care sunt perspectivele după finalizarea studiilor și multe altele.

În plus, licenii vor putea participa și la workshop-uri interactive, care îi vor ajuta în orientarea educațională și profesională. Sâmbătă, de la ora 11.00, în sălile de conferințe Congress Hall, se vor desfășura întâlniri de lucru pe teme precum „Ce te faci când vei fi mare?”, „Cum îmi aleg o facultate în Iași?” și „Superputerile tinerilor în 2025”.

Pe lângă oferta educațională, târgul reunește peste 20 de asociații studențești, de la care tinerii pot afla despre viața de student și activitățile în care se pot implica. Totodată, vor fi prezente și companiile Delphi Technologies, Raiffeisen Bank și Adservio, de la care se pot informa cu privire la oportunitățile de carieră și nu numai.

Târgul Universităților Ieșene face parte din programul „Iași – orașul viitorului tău” al companiei IULIUS, care vizează creșterea atractivităţii Iașului la nivel regional și promovarea lui ca centru educaţional important și oraș ce oferă multiple oportunităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.