A dat cu maşina peste o mamă cu fiica ei, apoi a fugit de la locul accidentului pentru că nu are permis! (EXCLUSIV)

336
Accident
Accident

@ Un individ a dat cu maşina peste o mamă cu fiica ei, apoi a fugit de la locul accidentului pentru că nu are permis @ Chiar şi aşa, ieşeanul Robert Gabriel Lăcătuş a scăpat de puşcărie @ Astfel, vineri, 24 februarie 2023, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe individ la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia

Un ieşean a dat cu maşina peste o mamă cu fiica ei, apoi a fugit de la locul accidentului pentru că nu are permis. Totuşi, Robert Gabriel Lăcătuş a scăpat de puşcărie.

Aşadar, vineri, 24 februarie 2023, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe individ la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

 

A dat cu maşina peste ele, apoi a fugit de la locul accidentului

 

De asemenea, judecătorii l-au obligat pe ieşean la prestarea unei munci. „Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul unei instituţii din Primăriei Comunei Schitu Duca sau în una dintre instituţiile din cadrul Consiliului Local Schitu Duca, pe o perioadă de 60 de zile”, au arătat aceştia.

În plus, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus plata unor despăgubiri în acest caz, după ce un individ a dat cu maşina peste o mamă şi fiica ei, apoi a fugit de la locul accidentului.

„Instanţa admite în parte acţiunea exercitată de partea civilă Maria Raluca P. şi obligă partea responsabilă civilmente SC Omniasig Vienna Insurance Group SA la plata către aceasta a sumei de 20.580 de lei, reprezentând daune materiale (cheltuieli spitalizare, investigaţii medicale, contravaloare medicamente, îngrijire în vederea recuperării şi onorariu avocat), dar şi a sumei de 50.000 de euro, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Robert Gabriel Lăcătuş, speriat pentru că nu are permis!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Robert Gabriel Lăcătuş a început pe data de 18 noiembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

Conform anchetatorilor, pe data de 7 iulie 2019, individul, care se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe o stradă din judeţul Iaşi, ar fi dat cu maşina peste o femeie cu fiica ei, minoră.

În urma impactului, femeia adultă a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon”, în vreme ce minora a fost dusă la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria”, din Iaşi. Individul a fost identificat ulterior, dus la audieri, iar, mai apoi, trimis în judecată de către procuroii ieşeni. Oamenii legii au ajuns la concluzia că individul a fugit de la locul accidentului rutier cu victime deoarece nu are permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.