Accident cumplit, doi tineri dintr-un BMW au murit pe loc. Galerie foto

2334

@ Soferul de 21 de ani al unui BMW a intrat in gardul de beton al unitatii militare din Barlad @ Soferul si pasagerul de 20 de ani au murit pe loc @ Surse din ancheta ne-au spus ca cei doi tineri au facut drifturi cu masina toata noaptea

Un accident rutier foarte grav a avut loc in aceasta dimineata  in municipiul Barlad, pe strada Tabacului. Doi tineri cu varste de 21 de ani (soferul) si pasagerul de 20 de ani au decedat in urma acestui accident care s-a produs din cauza faptului ca soferul, care conducea un BMW a pierdut controlul volanului si  a  intrat in gardul unitatii militare. Tinerii au murit pe loc. Potrivit unor surse din ancheta, tinerii au facut drifturi cu BMW-ul toata noaptea si nu este exclus nici consumul de alcool  ca fiind una din cauzele care au dus la producerea accidentului.

A crescut numarul accidentelor in Vaslui

Judetul Vaslui a fost fruntas multa vreme in ceea ce priveste siguranta rutiera dar, in ultimii doi ani situatia s-a schimbat. Sa nu uitam ca Politia Rutiera Vaslui a fost condusa  pana la mijlocul lui 2019 de politistul iesean Sergiu Anton. De altfel, situatia s-a inrautatit dupa plecarea lui Sergiu Anton. Daca  in perioada in care Politia Rutiera din Vaslui era condusa de politistul iesean, toti sefii serviciului ieseau la strada impreuna cu subalternii, in special pentru actiuni de prevenire, de cel putin un an acest lucru nu se mai intampla si asta se reflecta in dinamica accidentelor rutiere. Astfel, anul 2019 in judetul Vaslui s-au inregistrat un numar de 696 accident e rutiere cu 69 mai  multe decat in anul precedent. Din cele  696 un numar de 204 au fost grave care s-au soldat cu 43 de  persoane decedate cu 11 mai multe decat in anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.