Accident mortal, pe un drum din Iaşi! Victima nu a rezistat! (EXCLUSIV)

1731

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe un drum din judeţul Iaşi @ În urma impactului, victima nu a mai rezistat @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Gheorghe Butnariu la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia

Un accident rutier mortal a avut loc recent pe un drum din judeţul Iaşi! În urma impactului, victima nu a mai rezistat!

Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Gheorghe Butnariu la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă (în condiţiile culpei comune a inculpatului şi a victimei, într-o proporţie de 50% fiecare) şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Accident mortal, pe un drum din Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă,a ceasta putând fi contestată. Procesul lui Gheorghe Butnariu a început pe data de 28 decembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a căruţaşului, sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„Pe data de 23 septembrie 2017, inculpatul a condus o căruță trasă de doi cai pe Strada Principală, unde a accidentat pe numitul, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției. Din cauza traumatismelor suferite, persoana vătămată a decedat pe data de 25 septembrie 2017”, au spus anchetatorii ieşeni.

A recunoscut comiterea faptei

Prin înscrisul depus la dosarul cauzei la termenul din data de 14.02.2024, prin apărător ales, ieşeanul a solicitat instanţei ca judecata să aibă loc cu aplicarea dispoziţiilor procedurii simplificate.

Acesta a anexat o declaraţie autentică, prin care a învederat că are cunoştinţă de învinuirea ce i se aduce, cunoaşte conţinutul rechizitoriului, recunoaşte în totalitate faptele reţinute în sarcina sa, astfel cum acestea au fost descrise în rechizitoriu şi a precizat că solicită să fie judecat numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor în circumstanţiere depuse la dosarul cauzei. În acelaşi timp, magistraţii au constatat că ambele persoane implicate în accident au avut partea lor de vină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.