Amantlacurile de la Socola incondeiate intr-un nou denunt la DNA

5268

@ Divortul recent al directoarei economice a Spitalului Socola, Alina Astefanoaei a dus la un nou denunt depus la DNA impotriva sefilor acestei unitati medicale @ In spital se vorbeste despre o noua relatie speciala dintre manager si directoarea economica Alina Astefanoaei, „fara ca Amalia Iurascu sa afle” @ Amalia Iurascu este asistenta care a divortat in urma cu trei ani si dupa ce a intrat intr-o relatie cu maganerul Gabriel Oprisanu a fost promovata pe functia de director de ingrijiri @ Noua plangere penala depusa la DNA Iasi se refera la faptul ca sefii de la Socola si-au cumparat ultimul IPhone 11 pe banii spitalului precum si la faptul ca Alina Astefanoaei si fiul ei, jurista Gina Grecianu (condamnata penal) dar si soferul Eduard Chichirau au stat trei zile la Hotelul Alpin (4 stele) pe banii spitalului @ „Nu-i adevarat nimic. Nu am o relatie intima cu Alina Astefanoaei”, a spus Gabriel Oprisanu

De cand  sefia Spitalului Socola a fost preluata de Gabriel Oprisanu aici se vorbeste mai mult despre amante si de dezmat pe banii unitatii medicale decat despre calitatea actului medical. Mandatul lui Oprisanu a debutat cu divortul asistentei medicale Amalia Iurascu care s-a indragostit brusc de manager si astfel a si obtinut promovarea pe functia de director de ingrijiri. In ultima perioada insa o noua ”tanara speranta” de sex feminin se afla in gratiile directorului si este alintata cu excursii scumpe pe banii spitalului si alte avantaje iar acest nou scandal, care seamana cu cel care a dus la divortul Amaliei Iurascu,  a mai  nascut o plangere  la DNA Iasi. Gelozia a facut ca procurorii DNA Iasi sa afle ultimele ”noutati” cu privire la modul in care se cheltuie banii spitalului Socola

Divorteaza  directoarea economica

Totul a plecat de la divortul recent al directoarei economice a spitalului, Alina Astefanoaei. Aceasta a mers pana acolo incat a obtinut recent (vezi aici) si un  ordin de protectia impotriva fostului sot. In spital se vorbeste despre o relatie speciala dintre director si Alina Astefanoaei  „fara ca Amalia Iurascu sa afle”. Amalia Iurascu (acum iubita oficiala a managerului) a auzit si ea respectivele discutii si nu crede in barfele respective la fel cum n-a crezut pana la un moment dat si fosta sotie a lui Oprisanu. Cert este ca potrivit unor surse, gelozia a facut ca DNA Iasi sa inregistreze un  nou denunt impotriva conducerii de la Socola.

Excursie scumpa pe banii spitalului

Afacerile cuprinse  in plangerea depusa la DNA au fost descrise si de deputatul USR, Emanuel Ungureanu care s-a aflat saptamana aceasta la Iasi pentru a formula la randul sau doua denunturi unul impotriva lui Ioan Birliba, directorul de la Spitalul Sfantul Spiridon si celalalt impotriva lui Oprisanu (vezi aici). Astfel, primul „capitol” din plangere se refera la faptul ca niste angajati ai spitalului au stat trei zile (21 – 24 noiembrie a.c) la Hotelul Alpin (4 stele) din Poiana Brasov pe banii unitatii medicale. Persoanele pentru care spitalul a platit cazarea, masa si cheltuielile de deplasare sunt Alina Astefanoaei (foto) si fiul sau, jurista Gina Grecianu (foto)-sefa a serviciului administrativ (codamnata penal vezi aici si soferul Eduard Chichirau (foto). Tarifele la Hotelul Alpin din Poiana Brasov sunt destul de mari, o camera costa peste 100 de euro pe noapte iar potrivit informatiilor primite de DNA pentru cei 3 angajati si copilul s-ar fi platit cel putin 1.400 lei pe zi. „Nu stiu exact cat s-a platit. A fost vorba despre un curs de formare profesionala. Noi suntem obligati sa trimitem angajatii la cursuri de forma profesionala. Doamna Astefanoaei avea dreptul sa-si ia si copilul”, a spus telefonic Gabriel Oprisanu.

Si-au luat Iphone11?

Celalalt capitol din sesizarea depusa la DNA se refera la faptul ca sefii de la Socola si-ar fi cumparat Iphone 11 care costa minim 7.000 lei bucata, din banii spitalului. Mai exact spitalul ar fi incheiat un nou contract cu Orange pentru 100 de cartele cu numar si astfel companie de telefonie ar fi oferit gratuit niste telefoane Iphone 11 de care au beneficiat sefii de la Socola. „Nu-i nimic adevarat. De cand am venit eu la acest spital cheltuielile cu telefoanele s-au redus. Inante de platea 5.000 lei le luna acum se plateste maxim 300 euro”, a spus Oprisanu.

„Nu-i amanta mea”

Intrebat daca se afla intr-o relatie intima de natura amoroasa cu Alina Astefanoaei acesta a  negat cu vehementa. „Sunt  prostii. Nu avem decat o relatie strict profesionala”, a incheiat Oprisanu.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.