Ambulantier rapus de Covid la Infectioase. Al doilea cadru medical care moare la Iasi

932
Ambulantier
Ambulantier

@ Ambulantierul era din Suceava si a fost testat pozitiv pe data de 20 aprilie a.c @ In urma cu o saptamana tot la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat o doctorita in varsta de 60 de ani din Botosani

Un ambulantier in varsta de 60 de ani a decedat in aceasta dimineata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, in urma infectiei cu Covid 19. Barbatul a fost testat pozitiv pe data de 20 aprilie si, initial a fost internat la sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava. „Este al doilea cadru medical care din nefericire îl pierd. Este vrba despre o persoana de 60 de ani care a avut o patologie asociata evidenta. A venit de la început internat pe compartimentul de Terapie Intensivă. A fost și ventilat si din nefericire funcția lui respiratorie a cedat. A fost tratat conform protocolului. Cu tot ce era cazul din punct de vedere medicamentos anti corona”, a spus Carmen Dorobat,managerul Spitalului de Boli Infectioase.

In urma cu o saptamana tot la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat o doctorita in varsta de 60 de ani din Botosani. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat ieri la Iasi ca la nivel national peste 1.300 cadre medicale sunt infectate cu Covid 19.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.