Avocatul acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată i-a lăsat mască pe judecători! Uite ce a cerut la început de an! (EXCLUSIV)

4392
Sebastian Felecanu
Sebastian Felecanu

@ Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată, i-a uimit pe judecători cu cererea sa @ La început de an, Felecanu a contestat decizia luată de judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi @ Astfel, avocatul ieşean acuzat de omor calificat vrea să fie pus în libertate

Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată, i-a uimit pe judecători cu cererea sa. La început de an, Felecanu a contestat decizia luată de judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Aşadar, avocatul ieşean acuzat de omor calificat vrea să fie pus în libertate. Acum, urmează ca magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să hotărască ce se va întâmpla cu acesta.

 

Sebastian Felecanu este acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată

 

Amintim că, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe data de 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La peste un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

 

Avocatul ieşean s-a însurat după gratii

 

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. Totodată, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.