Bătut și arestat după o parcare neregulamentară. Polițiști reclamați pentru abuz

6257
Adrian Iulian Rosca
Adrian Iulian Rosca

@ Conflictul izbucnit ieri intre un ieșean si doi agenti de la Poliția Locală s-a lasat cu plangeri de ambele parti@ Ieseanul a fost pus la pamant si lovit de doi polițiști dupa ce acesta i-a agresat fizic și verbal pe agenti @ Parchetul solicită ca ieșeanul pe numele sau Adrian Iulian Roșca să fie arestat pentru ultraj @ De asemenea, procurorii au extins cercetarile si au inceput In Rem, urmarirea pentru purtate abuziva, fapta care-i privește pe cei doi agenti

Conflictul izbucnit ieri intre doi agenti de la Politia Locală și un iesean pe bulevardul Primăverii, in fața sediului Serviciului de Înmatriculări Auto s-a lăsat cu dosare penale de ambele parți. Reamintim ca Dezvaluirea.ro a publicat ieri in exclusivitate un videoclip scurt in care se vede cum un iesean este pus la pamant de doi agenti de la Politia Locala si lovit in cap cu pumnii. Politia Locala sustine ca anterior, barbatul pe numele sau Adrian Iulian Roșca i-a agresat fizic și verbal pe cei doi polițiști, motiv pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași solicita astazi incuviintarea instantei pentru ca Adrian Iulian Roșca să fie arestat preventiv (vezi aici). De asemenea, în urma plângerii depuse de Adrian Iulian Roșca împotriva celor doi polițiști, procurorii au extins urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva. „Masura arestarii este solicitata pentru doua infractiuni de ultraj. De asemenea s-a extins urmarirea penala In Rem pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva”, a declarat Dragos Bordianu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Amendat pentru parcare neregulamentară

Într-un comunicat de presa, Poliția Locală a transmis că Adrian Iulian Roșca a fost amendat pentru ca a parcat neregulamentar. In momentul in care politistul completa procesul verbal de sancționare a contravenției Roșca ar fi devenit agresiv. ” După legitimarea conducătorului auto, acesta a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliției Locale Iași, în care polițistul local încheia procesul-verbal de constatare a contravenției și a lovit cu picioarele autospeciala și pe unul dintre polițiștii locali”, a transmis Politia Locală.

La rândul său și Adrian Iulian Roșca a obtinut de la IML un certificat medico-legal care atesta ca acesta s-a ales cu mai multe contuzii, abdominale la cap si pe brate produse prin agresiune. Filmarea video in care se vede ca Rosca este lovit după polițiști după ce este pus la pamant este atasata articoului de mai jos, publicat ieri 18 mai 2022.

Doi polițiști locali au bătut un ieșean după ce l-au pus la pământ. Video exclusiv

 

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.