Ca la birtul din sat. Afterhills, festival pe datorie. Organizatorii executati silit de partener

4524

@ Firma Afterhills SRL cea care organizeaza anual festivalul de muzica cu acelasi nume este executata silit de o societate de judetul Neamt care a efectuat lucrarile de  amenajare pentru spectacolele din 2019 @ Firma Freta Spireli SRL din Neamt a aratat ca are de recuperat de la  Afterhills SRL suma de 268.747 lei

Firma Afterhills SRL, societatea care organizeaza anual festivalul de muzica cu acelasi nume este executata silit de societate comerciala cu care a incheiat contractul pentru lucrarile de amanajare si anume SC Freta Spireli SRL din Neamt. Aceasta societate comerciala a obtinut  deja o sentinta (vezi aici) care-i permite  sa  execute silit compania Afterhills SRL suma pe care firma din Neamt o revendica fiind deloc de neglijat, nici mai mult nici mai putin decat 268.747 lei. Freta Spireli SRL s-a adresat executorului judecatoresc Bogdan Tufeanu pentru a-si recupera banii. In anul 2019 festivalul s-a desfasurat la Dobrovat. In data de 22.07.2019, Freta Spireli SRL si Afterhills SRL au incheiat un contract prin care firma din Neamt trebuia sa amenajeze calea de acces dintre drumul judetean din Dobrovat si locul in care se desfasura festivalul precum si alte lucrari de care era nevoie. Conform contractului valoarea lucrarilor era de  170.000 lei din care un procent de 35 la suta urma sa fie achitata in avans. SC Freta Spireli SRL  a aratat ca si-a facut treaba  dar nu si-a primit banii. De aceea executorul judecatoresc Bogdan Tufeanu s-a adresat instantei  in septembrie 2019 si a obtinut o prima sentinta care sa ”smulga”’ banii de la SC Afterhills SRL. „Deocamdata din  cate stiu eu executarea silita este suspendata. Este vorba despre un contract pentru unele lucrari de amanejare incheiat intre cele doua societati. Mai multe detalii nu pot sa va  dau”, a spus executorul Bogdan Tufeanu.

SC Afterhills SRL a contestat la Judecatoria Iasi executarea silita. Afterhills SRL a aratat ca  nu are datorii catre  Freta Spireli SRL deoarece  firma din Neamt nu si-ar fi indeplinit obligatiile contractuale. Finantatorii festivalului Afterhills sunt oamenii de afaceri Bogdan Gheorghiu si Catalin Leahu.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.