Casa Auto Valea Lupului găzduiește evenimentul Open Doors, dedicat Noului Duster, în perioada 7 – 30 iunie

87

În perioada 7 – 30 iunie, între orele 09:00 și 18:00, te invităm să te bucuri de experiența Duster în locațiile  Casa Auto, din Valea Lupului, DN28 nr.10 și din Iași, Calea Chișinăului, nr.23.

Poți testa Noul Duster si la Palas Campus, in intervalul 7 -9 iunie.

Mai Duster decât oricând

Noul Duster continuă povestea de success a unui model care a devenit o referință pe piașța și o adevarată emblemă a mărcii Dacia: Robustă și Outdoor, Esențială și Cool, Eco-Smart. Lansat în 2010, reînnoit pentru prima oară în 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV. Încă din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant în fruntea clasamentului celor mai vândute modele SUV de pe piața din România, indiferent de segment.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare.

Cu un design unic ce evidențiază accente Copper Brown, Duster Extreme este ideal pentru pasionații de activități în aer liber în căutare de un vehicul robust și practic (tapițerie din TEP micro-cloud lavabil, bare de pavilion modulare și multe altele). Duster Journey este potrivit pentru clienții care preferă eleganța discretă, confortul și tehnologia ingenioasă (frână de mână automată, sistemul multimedia Nav Live etc.). Paleta de culori a fost extinsă odată cu apariția nuanței Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte șase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen KakiCedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

Fii printre primii care testează noul Duster și câștigă premii de vacanță!

Între 27 mai și 16 iunie 2024, te poți înscrie în campania Dacia Duster (www.campanii.dacia.ro sau în showroom-urile Dacia) și poți câștiga:

  • O vacanță de 4 zile cu Noul Duster, cu toate cheltuielile incluse.
  • Unul dintre cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță, constând din jachetă, șapcă și rucsac.

Explorează noi orizonturi cu Noul Dacia!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.