Chirica, prima declaratie dupa accident.”N-am nici un fel se sechele”

611
Mihai Chirica
Mihai Chirica

@ Primarul Mihai Chirica a declarat azi dimineata ca in urma accidentului de aseara nu a ramas cu nici un fel de sechele

In aceasta dimineata, cu ocazia unui eveniment organizat de municipalitate, primarul Mihai Chirica  a facut primele declaratii dupa accidentul in care a fost implicat aseara la ora 22.30 la intersectia din Moara de Foc pe soseaua Pacurari. „Sunt recuperat, sunt un om norocos. Cred ca ingerul pazitor al meu a avut grija si au trecut  toate bine. N-am nici un fel de sechele, am avut multi ani in urma dar le-am rezolvat. Sincer imi pare rau. Si copiii (persoanele din cealalta masina – n.r) au fost la primul incident cu o masina dupa 27 de condus. Tabla se indrepta, masinile sunt asigurate. Putin mai multa atentie la intrarea  in intersectie ne-ar fi la toata lumea util”, a spus  Chirica.

Reamintim ca aseara, la ora 22.30, Mihai Chirica venea dinspre stadion, de pe strada Muntenimii, a intrat pe soseaua Pacurari si a fost izbit de soferul unui BMW care venea dinspre capat Pacurari si care a fortat semaforul. Si tinerii din BMW s-au ales cu rani usoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.