Chirica si Alexe, prima pomana electorala impreuna. Campanie in stilul PSD

1773
bty

@ Mihai Chirica a intrat aseara in PNL iar astazi impreuna cu seful liberalilor din Iasi, Costel Alexe au organizat impreuna primul eveniment politic @ Cei doi participat la  un eveniment organizat de primarie la Cinema Victoria, in cadrul caruia s-au oferit cadouri femeilor nevoiase, inclusiv vouchere de 50 lei, cu ocazia zilei de 8 Martie

Poate ca nu degeaba vorbea ieri, ex-deputatul PNL Marius Bodea cand si-a anuntat demisia ca  regreta faptul ca partidul a ingenunchiat in fata  unui pesedist rapace. Astfel, Mihai Chirica a intrat oficial in PNL, aseara pe la 18.30 cand s-a dat votul in biroul politic al organizatiei judetene iar astazi a si organizat prima actiune impreuna cu seful liberalilor ieseni, Costel Alexe, cel care ocupa si functia de ministru al Mediului. Astfel, cateva sute de femei nevoiase, aflate in evidentele Directiei de Asistenta Comunitara au fost invitate la Cinema Victoria pentru a primi cadouri cu ocazie zilei de 8 Martie. Acestia au primit inclusiv cate un voucher de 50 de lei. Mihai Chirica l-a invitat la acest eveniment si pe proaspatul sau sef de partid Costel Alexe. Impreuna cu Ciprian Bostan si Tudor Dornean, doi consilieri PNL care oricum votau alaturi de primar pentru proiecte controversate pe cand acesta era in PSD, Mihai Chirica si Costel Alexe au mers impreuna pe bulevardul Stefan cel Mare spre Cinema Victoria si au oferit flori femeilor. „Este prima noastra iesire dupa ziua de ieri in care s-a conturat o  echipa. Impreuna cu domnul Alexe am inceput astazi ceva mai devreme oferind flori celor care sarbatoresc frumoasa zi de 8 martie. Continuam cu cele mai defavorizate persoane , care n-ar trebui sa fie astfel. Noi o sa incercam ca in urmatorii ani sa facem astfel incat sa fie din ce in ce mai putine doamne si domnisoare care sa aiba nevoie de sprijin. In orice caz sunt la fel de pretioase toate. Este organizat un spectacol in cinstea lor au si un voucher de 50 lei cu care sa-si poata achizitiona bunuri. Nu suntem in campanie electorala”, a spus Mihai Chirica inainte sa intre impreuna cu Costel Alexe, in Cinema Victoria unde se aflau deja sute de femei.

 

De la proiecte la pomana

Asadar noua generatie de politicieni, reprezentata de Chirica si Alexe inca mai adopta strategii de tip feseniste pentru a obtine voturi. Asta in conditiile in care amandoi se pretind acum a fi doi liberali de marca, doctrina care are incurajeaza munca si initiativa privata. Chiar si intr-un oras ca Iasul economia sufera din lipsa de foarta de munca chiar si in sectoare unde gasim cu precadere femei iar liberalii nostri le invita la pomana in an electoral.  Inainte sa intre in Cinema Victoria, brat la brat cu Mihai Chirica, Costel Alexe a comentat intrarea primarului Iasului in randul liberalilor. „PNL isi propune ca Cluj, Timisoarea, Oradea isi propune ca Iasul, Constanta si pentru prima data dupa Revolutie, judetele din Moldova sa fie liberale sa avem proiecte care sa reduca decalajele dintre Est si Vest”, a spus Costel Alexe.

Acesta a adaugat ca nu vrea sa comenteze demisia deputatului Marius Bodea din PNL care a protestat astfel impotriva cooptarii lui Chirica. „Este Ziua Internationala a Femeii si tinem sa uram tuturor femeilor din vietile noastre mai  mici sau mai  mari <<La multi ani!>> si sa le aratam ca  le pretuim zi de zi. Pentru ca suntem ieseni gandul nostru se indreapta catre toti locuitorii din judetul nostru iar astazi mai ales catre doamnele din acest judet asigurandu-le ca vom face tot ce ne sta  in putinta sa asiguram conditii de bucurie si fericire”, a mai spus Alexe, inainte sa intre in cinematograf.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.