Clanul Stănescu poate da bairam! Ce pedeapsă a primit „Imperialu'”! (EXCLUSIV)

589
limite-bani
limite-bani

@ Mai mulţi membri ai clanului Stănescu au scăpat de acuzaţii de înşelăciune @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal pentru înşelăciune în cazul lui Cătălin, Marian, Dragoş, „Fernando”, Bercu şi „Gutui” Stănescu @ Alţi membri ai clanului au primit pedepse cu suspendare pentru mai multe „ţepe”

Mai mulţi membri ai clanului Stănescu au scăpat de acuzaţii de înşelăciune! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri încetarea procesului penal pentru înşelăciune în cazul lui Cătălin, Marian, Dragoş, „Fernando”, Bercu şi „Gutui” Stănescu.

Totul, ca urmare a împăcării inculpaţilor cu părţile vătămate. În schimb, judecătorii au dispus condamnarea lui „Leo” Stănescu la 1 an şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, a lui „Indianu'” la 1 an şi 10 luni de închisoare, cu suspendare, Ionuţ Stănescu – 1 an şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru înşelăciune iar Ioan Dura – amendă de 16.000 de lei, pentru mărturie mincinoasă.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Ce pedeapsă a primit „Imperialu'”!

 

În acelaşi dosar, Ionel Stănescu, zis „Imperialu'”, a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 6 luni de închisoare, pentru înşelăciune.

„Instanţa ia act că persoanele vătămate P.G., B.L., C.I., T.I., P.A., B.V., P.M. şi L.M. nu s-au constituit părţi civile în cauză. Ia act de renunţarea la pretenţiile formulate în procesul penal de către partea civilă SC Tropical SRL. Constată stinse acţiunile exercitate de părţile civile O.M., M.A., D.N., B.D., M.M. şi Z.V.”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni.

Clanul Stănescu poate da bairam!

 

Astfel, membrii clanului Stănescu au scăpat de puşcărie. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul acestora a început pe data de 28 mai 2020. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de trei ani, aceştia ar fi tras mai multe „ţepe” unor persoane pe timp de pandemie cu Covid-19.

Chiar dacă au scăpat de temniţă, unii dintre membrii clanului Stănescu au fost obligaţi să plătească despăgubiri în valoare totală de 3.500 de lei, reprezentând daune materiale, către unele victime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.