Costel Alexe obligat de judecători să-și despăgubească vecinul pentru că i-a distrus apartamentul

9983
Costel Alexe
Costel Alexe

@ Costel Alexe deține un apartament in Tătărași, pe strada Ion Creangă, la etajul 2 al blocului T3 @ In acest imobil pe data de 24 mai 2016 a avut loc o indundație dupa ce s-a spart un racord flexibil si a curs suficienta apa astfel incat sa fie inundat apartamentul vecinului de la etajul 1

Fostul ministru al Mediului, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Iasi a fost obligat recent de magistratii Tribunalului Iasi sa-si despagubeasca vecinul de la bloc pentru ca apartamentul sau a fost distrus in urma unei inundatii (vezi aici). Astfel, Costel Alexe deține printre altele un apartament in cartierul Tătărași pe strada Ion Creangă nr.53 la blocul T3 la etajul al doilea. Inundația s-a produs în data de 24 mai 2016 in intervalul orar 12.00-13.00, dupa ce s-a spart un racord de la filtrul de apă montat sub chiuveta de la bucătăria apartamentului lui Costel Alexe. A curs suficienta apă astfel incat sa fie avariat apartamentul de la etajul 1 al vecinului său. Pentru ca era asigurat la Omniasig venicul lui Alexe a fost despagubit de firma de asigurari. Prin urmare procesul prin care Alexe a fost chemat sa suporte consecințele inundației a fost deschis de Omniasig care a vrut astfel să-și recupereze banii. ”La momentul producerii daunelor, apartamentul nr.12 era asigurat la societatea subscrisa. Întrucât s-a produs riscul asigurat, s-a constiuit dosarul de daună. Având în vedere cererea de despăgubire formulată de către persoana despăgubită, subscrisa am evaluat pagubele suferite și am despăgubit asiguratul in data de 26.06.2017 cu suma de 2.798,60 lei”, a aratat Omniasig in cererea de chemare in judecata.

Magistrații Tribunalului l-au obligat pe Alexe sa plateasca firmei Omniasig suma de  2798,6 lei și dobânda legală penalizatoare calculată de la data 26.06.2017 până la data plății efective. Sentința Tribunalului nu este definitiva putând fi atacată cu recurs.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.