De ciudă că a pierdut alegerile un primar a furat aragazul, imprimanta, telefoanele si laptopul. A scapat de inchisoare

904
Gheorghe Milia
Gheorghe Milia

@ Liberalul Gheorghe Milia, fostul primar al al comunei Butea a fost condamnat la inchisoare cu suspendare  deoarece si-a golit biroul dupa ce a pierdut alegerile si a cărat lucrurile la el acasă @ Dupa ce a pierdut alegerile locale Gheorghe Milia a plecat acasa cu niste calculatoare, o imprimanta, un laptop, un aragaz, 2 modeme Huawei, 2 telefoane mobile Samsung etc

Gheorghe Milia, fostul primar liberal al comunei Butea, judetul Iasi a fost condamnat  la o pedeapsa de 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru delapidare (vezi aici). Asta deoarece, în anul 2016 după ce a pierdut alegerile Gheorghe Milia si-a golit biroul din Primaria Butea si o buna  parte din lucrurile de valoare le-a cărat la el acasă. Este vorba printre altele despre niste calculatoare, o imprimanta, un laptop, un aragaz, 2 modeme Huawei, 2 telefoane mobile Samsung. Plangerea penala a fost depusa de Anton Anti, actualul primar al comunei.

Intr-o editie anterioara in articolul cu titlul „Un primar a furat de ciuda ca a pierdut alegerile. Politia i-a batut deja la poarta”, publicat in data de 9 august 2019 am aratat ca Milia nu a renuntat usor la scaun dupa ce a pierdut alegerile. Pe langa faptul ca a luat lucrurile din birou si le-a dus acasa Milia a continuat sa semneze contracte in numele comunei Butea.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.