Heylux își consolidează cooperarea în videochat cu Gloria Agency

645
LanaRhodes vizitează Heylux
LanaRhodes vizitează Heylux

Liderul videochatului ieșean, Heylux, parte a Lucky Group, alături de Preziosa și Lucky Studio, extinde colaborarea cu una dintre cele mai importante companii de profil din București – Gloria Agency. Această decizie confirmă angajamentul ferm de a ridica și mai mult standardele videochatului premium.

Adâncirea cooperării dintre cele două entități a fost marcată de vizita reprezentanților Gloria Agency la Iași. Printre acești s-au numărat modelul de top LanaRhodes, precum și managerul general al companiei bucureștene.

Modelele premium, pe primul loc

 Principalul obiectiv al vizitei a fost creșterea încasărilor modelelor din ambele companii. În acest sens, s-a pus accentul pe schimbul de experiență dintre modelele de top, dintre manageri și trainere, precum și punerea la curent cu noutățile din industrie. LanaRhodes a avut discuții consistente cu modelele de top de la Heylux, fiind schimbate opinii despre exigențele înaltei performanțe. Totodată, a susținut o prezentare pentru modelele noi de la Heylux, punând accent pe importanța seriozității și organizării programului de lucru. Cu acest prilej, LanaRhodes a explicat parcursul personal către încasări record și a răspuns întrebărilor fetelor care doreau să afle mai multe din experiența sa. Totodată, managerul general al Gloria Agency s-a informat despre modalitatea de organizare a activității la Heylux și unele detalii tehnice ce pot fi preluate din videochatul din Iași. Din discuții au rezultat numeroase idei ce merită a fi experimentate de ambele părți. Schimbul de experiență fiind facilitat de participarea celor două studiouri la programul de certificare LiveJasmin, singurul site de videochat premium din lume.

Cooperare și pentru viitor

 Ca rezultat al acestei vizite, Heylux și Gloria Agency au convenit să își extindă colaborarea în viitor. Astfel, în perioada următoare, un grup de trainere de la Heylux va vizita studioul partener din București pentru un schimb de experiență. Totodată, cele două părți au convenit să se informeze reciproc despre progresele făcute și modalitățile de organizare a activității. De asemenea, se vor ține la curent în legătură cu noutățile LiveJasmin și evoluțiile din industrie. Astfel, este preconizată participarea comună la evenimente internaționale. În acest cadru mai larg de cooperare, sunt incluse și sesiuni de formări tehnice ale echipelor din departamentele de marketing și Foto-Video. Acest plan este continuarea firească a unei colaborări reciproc avantajoase începută acum câțiva ani. Ea se constituie într-un efort susținut de a îmbunătăți performanța celor două companii.În același timp, este un angajament clar pentru ridicarea standardelor videochatului premium în România. Ambele părți își exprimă speranța că acest angajament pe termen lung va deveni un exemplu urmat și de alte companii din domeniu. Cele două companii oferă joburi extraordinare oricărei fete din țară care dorește să devină un model de top pe LiveJasmin. Dacă ești din Iași sau din regiunea Moldovei, ești întotdeauna bine venită la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași.

Telefon: 0744.33.77.11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.