Diskoteka HIT The TOWN! Ediția a 3-a a festivalului va avea loc la Iași, între 9-10 septembrie

143

Festivalul care face legea în distracție, DISKOteka, revine anul acesta cu o nouă ediție, ce va avea loc în perioada 9-10 septembrie. Capitala retro a petrecerii în aer liber din 2023 este orașul Iași. Programul de anul acesta aduce pe acceași scenă cei mai în vogă artiști internaționali din anii ’80-’90: Saragossa (care a distrat multe generații cu hit-uri precum „Agadou”), Kaoma (renumită pentru melodia „Lambada”), Snap!, Ice MC, East 17 și mulți alții. Și România este reprezentată puternic, prin Gheorghe Gheorghiu, cu a sa „Unde dragoste nu e nimic nu e”, și prin Mihai Trăistariu, care va interpreta melodiile celebre ale trupei Valahia. Încă de la început, DISKOteka a reușit să pună România pe harta celor mai mari festivaluri retro din lume. Deși se află abia la a treia ediție, evenimentul are deja un renume, datorită succeselor primelor ediții: Timișoara (2019) și Craiova (2022).

Regulile jocului s-au schimbat! Diskoteka HIT The TOWN!

„Conceptul DISKOteka 2023 este unic și reprezintă noua viziune a festivalului pentru România. Pregătim pentru cele două zile de distracție, 9 și 10 septembrie, o PUNTE ÎNTRE GENERAȚII, MIXURI și HITURI, aliniate într-un MEGA HITS UNION mixed LIVE by Best Roumanian DJs”, a declarat Marius Gavrilă, organizatorul evenimentului.

Iașiul se transformă pe 9 și 10 Septembrie în cea mai mare scenă ’80 MEGAMIX ’90 din România!

Pregătirile pentru noua ediție sunt în toi!

HARTA Festivalului DISKOteka 2023

Iată artiștii din programul acestei ediții și câteva hit-uri:

Saragossa („Agadou”)

Kaoma („Lambada”)

Snap! („The Power”)

Ice MC („Think About The Way”)

S.T.S.B. fka Fun Factory („Celebration”)

Francesco Napoli („Marina”)

Gheorghe Gheorghiu („Unde dragoste nu e…”)

East 17 („Stay Anather Day”)

Fab Morvan aka Milli Vanilli („Girl You Know It’s True”)

Mauro („Buona Sera Ciao Ciao”)

Mihai Trăistariu – Valahia

Mr. Johnny Săndulescu

Dony

DJ Conte

Împreună ne vor ajuta să ne reamintim de apropierea și de sentimentul de conexiune muzicală și umană pe care doar nostalgia și muzica live reușește să îl construiască.
Saragossa Band, bucuroasă de revenirea în România

Una dintre cele mai mari atracții ale acestei ediții DISKOteka este formația Saragossa Band. Cei mai mari petrecăreți ai Germaniei, artiști de notorietate internațională, înnebuniți după muzica disco, chiar și acum la mai bine de 40 de ani de la lansarea primului lor hit – „Big Bamboo” (în 1979), membrii Saragossa Band au promis că vor încinge atmosfera la Iași. Saragossa Band sunt și astăzi la fel de efervescenți, așa cum s-au consacrat în inimile fanilor lor. O demonstrează milioanele de audiții de care se bucură melodiile lor pe cele mai în vogă platforme ale momentului.

JkUsbx50

„Agadou” – piesa de aur a trupei – va încinge atmosfera la maximum sau, cum le place organizatorilor să spună: AGADO DO DO DO-duie SCENA! Piesa a fost și este foarte populară și astăzi în cluburi și în discoteci din întreaga lume și sute de artiști au preluat-o și au plimbat-o prin toată lumea. „De întors ne întoarcem doar acolo unde ne-am simțit ca acasă. Nu ne referim aici la un cadru anume, ci la un fel de sentiment. Pentru noi „acasă” este cel mai frumos cuvânt care există. Despre asta e vorba atunci când revenim în România. Si da, este o premieră și pentru noi că ajungem atât de sus în nordul țarii. Am aflat că Iașiul este unul dintre cele mai romantice orașe și asteptăm cu nerăbdare să-l vizităm. După concert, direct de pe scenă, ieșim să-l vedem. Îl vom vizita în costumele noastre, mai mult ca sigur! (râde) Timpul este scurt, deci suntem pe distracție”, a spus liderul grupului Saragossa, Harry Karrer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.