DNA Iasi, infrangere rusinoasa in Dosarul Mamma Mia. Toti politistii au scapat de arest

2036
DNA Iasi
DNA Iasi

@ Curtea de Apel Iasi a admis contestatia formulata de polistii de la Rutiera acuzati ca ar fi mancat gratis de la Pizzeria Mamma Mia si a decis revocarea masurii arestarii cu cea a controlului judiciar @ „In primul rând  nu a fost confirmată suspiciunea rezonabila ca acestia ar ar fi săvârșit vreo fapta de natura penală”, a spus Radu Irimia, avocatul politistilor

DNA Iasi a incercat sa revina dupa doi ani de lipsa de activitate cu un ”dosar bomba” adica acesta in care zilele trecute a cerut arestarea unor polisti de la Rutiera dar, se pare ca procurorilor nu prea le-a iesit schema. Adica, marele dosar cam incepe sa se fasaie. Astfel, nici unul din inculpatii din acest mare dosar al DNA Iasi nu va ramane in arest preventiv. Asta dupa ce ieri, Curtea de Apel Iasi a admis contestatiile formulate politistii Nicolae Robert Barabas si Nelu Felix Crenganis dar si cea a directorului restaurantului Mamma Mia, Andrei Cosmin Hincu impotriva masurii arestarii la domiciliu dispusa de Tribunal la cererea DNA Iasi, pe data de 28 august (vezi aici mai multe detalii). Asta inseamna ca judecatorii ieseni au pipăit fondul dosarului si au constatat că exista probe suficiente care sa-i convinga de vinovatia politistilor. ”In primul rând  nu a fost confirmată suspiciunea rezonabila ca acestia ar ar fi săvârșit vreo fapta de natura penală. Mai mult decat atat ultimele acte materiale ale presupuselor fapte sunt din perioada Februarie-Martie si discutam despre politisti nu despre infractori deci pericol social nu exista”, a spus Radu Irimia, avocatul politistilor.

In acest dosar mai sunt cercetati politistii Cristinel Catalin Lohan si Viorel Zaborila. Reamintim ca politstii de la Rutiera sunt cercetati pentru luare de mita si asta deoarece nu ar fi aplicat legea in cazul unor abateri savarsite de soferi angajati la Mamma Mia dar in schimb mancau gratis de la acest restaurant iar Nelu Felix Crenganis ar fi emis placute de inmatriculare fara respectarea procedurilor legale. Mai multe detalii din acest dosar puteti citi in articolul ”DNA arunca bomba! Directorul restaurantului Mamma Mia conducea fara permis cu protectie de la Rutiera”, publicat de Dezvaluirea.ro in data de 27 august 2020.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.