Dupa PSD si PNL pierde un primar in judet. Iosif de la Halaucesti nu mai candideaza

2972
Iosif Anton
Iosif Anton

@ Schimbare de situatie in comuna Halaucesti @ Anton Iosif primarul comunei Halaucesti nu mai candideaza @ In locul lui Anton Iosif din partea PNL va candida pentru Primaria Halaucesti un anume un anume Petru Burbulea @ Schimbarea s-a facut aseara tarziu dupa ce  pe site-ul www.dezvaluirea.ro a fost publicat articolul cu titlul „Primarul din Halaucesti sfideaza Legea. Iosif candideaza din nou desi are interdictie” in care se arata ca Anton Iosif nu mai putea fi validat pe functia de primar in cazul in care ar fi castigat alegerile

Dupa ce PSD a pierdut candidatura primarului de la Ipatele, Costica Postarnac caruia i s-a interzis sa candideze si PNL primeste o lovitura similara. Astfel, aseara a ora 22.00, PNL a anuntat Birou electoral de circumscriptie Halaucesti ca in locul lui Anton Iosif va candida pentru postul de primar din partea partidului un anume Petru Burbulea. Acesta din urma este de asemenea un apropiat al lui Iosif. Schimbarea a avut loc la cateva ore dupa ce pe site-ul ziarului on-line Dezvaluirea.ro a fost publicat articolul „Primarul din Halaucesti sfideaza Legea. Iosif candideaza din nou desi are interdictie”, in care se arata ca Iosif nu mai poate fi primar in urmatorii ani deoarece ANI a constatat ca s-a aflat in conflict de interese si potrivit Legii nu mai poate ocupa o functie publica timp de 3 ani. Reamintim de asemenea ca intrarea in cursa electorala a lui Anton Iosif a fost contestata de Petronela Mihălcuț candidat independent dar si de PSD. „Vreau sa inteleaga si ceilalti candidati ca acum este sansa noastra. Eu candidez independent, acum toti se bucura de roadele mele. Eu sunt singura care pot sa-i confrunt pe Iosif si cei din jurul sau”, a spus Petronela Mihălcuț.

Petronela Mihalcut

 

 

Constantin MAZILU

1 COMENTARIU

  1. ar fi interesant de anchetat de unde justifica primarul averea pe care o are ,de unde a avut banii de achiziie a sute de hectare de pamant ;este stiut de toata comuna ca este cel mai mare camatar din zona si cumpara procurorii . ;avereea este trecuta in mare pe numele lui maica ‘sa,secretarul comunei nu este strain de golaniile fostului primar;rocada este doar un mijloc de a ramane in continuare la conducere ; a confiscat practic indemnizatiile consilierilor motivand ca ar fi donate,amenitandu ‘i cu controale .ce a a facut cu banii doar el stie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.