Ea este domnişoara prinsă băută la volan! Poliţiştii s-au crucit când au văzut ce alcoolemie avea! (EXCLUSIV)

1407
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
O femeie a fost condamnată de judecătorii ieşeni după ce a urcat la volan fără a avea un permis de conducere

@ O domnişoară a fost prinsă la volan cu o alcoolemie-record, pe o stradă din Iași, dar şi fără permis de conducere @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Elena Ramona Turcuman la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului @ Tânăra avea o îmbibație de 2,09 grame la mie alcool pur în sânge, la prima probă, potrivit procurorilor ieşeni

O domnişoară a fost prinsă la volan cu o alcoolemie-record, pe o stradă din Iași, dar şi fără permis de conducere. În urma incidentului, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Elena Ramona Turcuman la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

„Inculpata Elena Ramona Turcuman va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Voineşti, fie în cadrul instituţiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Domnişoara din Iaşi, cu o alcoolemie-record în miez de noapte!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Elenei Ramona Turcuman a început pe data de 28 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Elena Ramona Turcuman, sub acuzațiile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis. Anchetatorii spun că tânăra Elena Ramona Turcuman (29 de ani), din localitatea Voinești, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„Pe 9 iunie 2022, în jurul orei 3:25, agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au procedat la oprirea în trafic, pe Drumul Județean nr. 248A, în localitatea Voroveşti, a inculpatei E.R.T. Având în vedere că inculpata nu a prezentat permisul de conducere, s-au efectuat verificări şi s-a constatat că aceasta nu are permis pentru vreo categorie de vehicule”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Elena Ramona Turcuman a recunoscut că era băută

Anchetatorii au adăugat că Elena Ramona Turcuman era și băută. „Inculpata avea o îmbibație de 2,09 grame la mie alcool pur în sânge, la prima probă, respectiv 1,87 grame la mie alcool pur în sânge, la cea de-a doua probă, conform buletinului de analiză toxicologică. Fiind audiată în cauză, inculpata a recunoscut săvârşirea faptelor.

Organele de cercetare penală au dispus reținerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 9 iunie 2022. Prin ordonanța procurorului din data de 10 iunie 2022, față de inculpată s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care a fost trimisă în judecată”, au încheiat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.