Baronul PSD Iasi isi asfalteaza drumul pana la ferma de la țară. Pe banii noștri

2413
Maricel Popa si poarta ferma
Maricel Popa si poarta ferma

@ In cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astazi Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi a spus ca in urmatoarele zile incep lucrarile de modernizare a drumului Grozesti-Prisacani – Tutora un un drum care traverseaza un camp @ Putina lume stie ca acest drum trece prin fata fermei  pe care o detine Maricel Popa in satul Macaresti din comuna Prisacani @ Pentru modernizarea  acestui drum Consiliul Judetean va cheltui 65 de milioane lei @ „Nu inteleg intrebarea”, a spus de doua ori Maricel Popa dupa ce l-am intrebat daca admite faptul ca acest drum trece prin fata fermei sale de la Macaresti

In mai multe zone din judet in ultimii ani, mii de locuitori au protestat blocand drumurile judetene  cerandu-i  lui Maricel Popa sa le asfalteze. Iata cateva exemple: locuitorii din Ciotesti si Dolhesti au protestat cerand asfaltarea drumului catre Husi; locuitorii din Tibanesti au cerut asfaltarea drumului care duce catre Glodenii Gandului. De asemenea primarul din Tomesti a cerut asfaltarea drumului care leaga comuna de Bucium prin Paun dar si a celui care leaga Chicerea de Comarna, o portiunea de cateva sute de metri. Primarii din Costuleni si Schitu Duca au cerut asfaltarea unei portiuni de drum judetean la Hilita  care leaga cele doua drumuri nationale DN 24 si DN 28. Popa s-a facut ca nu aude. In schimb astazi a anuntat asfaltarea unui drum judetean care trece printr-un camp si care pleaca de la Podu Hagiului din comuna Gorban, trece prin Grozesti – Moreni-Prisăcani- Măcărești pana la Tutora. Este vorba despre DJ 249. Acest drum va intra in modernizare peste cateva zile. Pe o lungime 28 de klilometri drumul va fi betonat iar Consiliul Judetean va cheltui 65 de milioane lei (1,3 milioane euro). Modernizare acestui drum nu era o urgenta avand in vedere ca ar fi fost alte prioritati si mai mult decat atat, toate comunele prin care trecere au iesire la DN 28, pe drumuri modernizate. Popa a prezentat astazi un argument pueril in favoarea modernizarii acestui drum.”Modernizam drumul strategic de la Podu Hagiului spre Grozesti – Prisecani. Stim foarte bine ca iarna sunt probleme pe drumul national la Raducaneni, din cauza zapezii drumul se blocheaza si de aceea facem aceasta varianta pe malul Prutului”, a spus Maricel Popa.

Drumul duce la ferma stapanului

Putina lume stie insa ca acest drum trecere prin fata fermei pe care Maricel Popa o detine in satul Macaresti, comuna Prisacani. Pe un teren de 15 hectare, concesionat de Popa de la Primaria Prisacani in anul 2010 la un pret de 500lei/ha pe an presedintele Consiliului Judetean si-a amenajat  o ferma de animale, pasari, solarii pentru legume etc. L-am intrebat astazi in conferinta de presa pe Maricel Popa daca admite faptul ca acest drum trece prin fata fermei sale. „Nu inteleg intrebarea”, a spus Popa. Acelasi raspuns l-am primit si dupa ce am repetat intrebarea. Cu alte cuvinte inainte de finalizarea mandatului la sefia CJ, Popa isi rezolva cu banii nostri  o problema personala.

 

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.