Eveniment Mall Auto Motor Show: Cod Roșu de modele noi! 3 zile de test drive cu zeci de modele de ultimă generație de la 13 mărci reprezentate de Casa Auto!

303
Mall Auto Motor Show
Mall Auto Motor Show

Timp de 3 zile, pe 9-10-11 iulie, în incinta Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177, Iași, se anunță cod roșu de modele noi de la cele 13 brand-uri reprezentate de Casa Auto.

Programează o vizită pe https://mallauto.testergrup.ro/mall-auto-motor-showși găsește-ți mașina potrivită dintre zecile de modele de ultimă generație, mașini de origine controlată cu zero kilometri.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-11iulie 2021, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber. Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la mărcile reprezentate de Casa Auto: Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault.

Într-o lume în schimbare, Casa Auto a răspuns diferitelor nevoi ale clienților și a adus în același loc zeci de modele dintre care poți alege mașina potrivită. În incinta Mall Auto găsești zeci de modele de ultimă generație și poți testa cele mai recente tehnologii disponibile în piața auto,” a declarat Mirela Podea –  Director de Marketing Tester Grup.

Descoperă modelele cu echipări de top și tehnologii de ultimă generație și bucură-te de experiențe noi la volan și programează un test drive. Fă primul pas spre accesibilitate și găsește-ți mașina potrivită la Mall Auto!

Găsește-țimașinapotrivitădintrezeci de noutățidisponibileîn parc:

  • 13 mărcireprezentativeînpiața auto, cu motoaretermiceșielectrice
  • Sute de caiputereșitehnologie de ultimăgenerație
  • Vehiculecomercialedisponibilepentru test drive înlocația Mall Auto
  • Modeleelectriceșihibride de la celemairâvnitemărcidisponibile la test drive

Zona de expunere a fost amenajată în așa fel încât să simplifice la maximum procesul de test drive și cumpărare, dar și să asigure vizionarea mașinilor într-un spațiu deschis, în aer liber. Zona de expunere se întinde pe aproximativ 2000mp, asigurând astfel un flux de circulație controlat.

Vă puteți programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau pe pagina evenimentului, aici: https://mallauto.testergrup.ro/mall-auto-motor-show

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.