Femeie răpită cu ajutorul unui taxi! Patru persoane au colaborat pentru a o surprinde pe ieşeancă! (EXCLUSIV)

945

@ O femeie din judeţul Iaşi a fost răpită cu ajutorul unui taxi @ Patru persoane ar fi colaborat pentru a o surprinde pe ieşeancă @ În urma incidentului, cei patru indivizi au fost pedepsiţi de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău

Şoc! O femeie din judeţul Iaşi a fost răpită cu ajutorul unui taxi! Patru persoane ar fi colaborat pentru a o surprinde pe ieşeancă! În urma incidentului, cei patru indivizi au fost pedepsiţi de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău.

Astfel, Andrei Strungariu, zis ”Cocolino”, a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, Eusebiu Strungariu a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu suspendare, la fel ca Florica Strungariu, zisă ”Furnica”, şi ca Emil Gabriel Sandu, pentru complicitate la lipsire de libertate. „Instanţa ia act că persoana vatamata A.G.U. nu s-a constituit parte civila în prezentul proces penal”, au spus judecătorii.

 

Femeie răpită cu ajutorul unui taxi!

 

Procesul celor patru a început pe data de 4 octombrie 2023. Procurorii i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Pe 7.09.2023, în jurul orei 10:45, în timp ce se afla pe trotuarul străzii Mușatini, pe fondul unor neînțelegeri privind relația de concubinaj, inculpatul a imobilizat-o pe victimă, în sensul că i-a pus o mână la gură, iar cu cealaltă i-a ținut mâinile la spate, apoi, cu ajutorul inculpaţilor, a introdus-o cu forța în autoturismul utilizat în regim taxi, cu care a transportat-o pe victimă la o locuință, contrar voinței acesteia, după care a dus-o în proximitatea aceleiași locuințe, pentru a se ascunde de Poliție, privând astfel de libertate pe persoana vătămată de la ora 10:45, până la ora 15:10, când au fost depistați de polițişti”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

 

Ce au spus indivizii la audieri

 

În urma incidentului, poliţiştii au demarat cercetările. asadar, oamenii legii au ajuns la concluzia ca cei patru ar fi colaborat pentru a o lipsi de libertate pe victima.

Mai apoi, procurorii au decis trimiterea celor patu în judecata. Cei patru au fost reţinuţi începând cu data de 18 septembrie şi pânǎ pe 19 septembrie 2023, iar, la audieri, au recunoscut fapta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.