Grotesc! Primarul care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore aparat de alegatori

1955

@ Incredibil,  acuzat ca ca a facut sex cu doua minore chiar in sediul primariei, Damian Butnariu, primarul comunei Mogosesti-Siret este aparat pe Facebook de alegatorii si de fanii sai @ Cei mai multi ii ataca pe jurnalistii care au denuntat aventurile sexuale ale acestui primar

Daca ne mai intrebam uneori cat de bolnava este societatea romaneasca in ceea ce vom relata mai departe s-ar putea sa gasiti un posibil raspuns. Astfel, presa ieseana, cotidianele Ziarul de Iasi si Adevarul au publicat astazi un articol in care se arata cu probe ca Damian Butnariu, primarul comunei Mogosesti-Siret a recunoscut ca a facut sex cu doua minore contra sumei de 100 lei iar proxenetul care i-a „vandut” minorele Adrian Buduroi a fost condamnat recent la 15 ani de inchisoare. Primarul Damian Butnariu a fost martor in dosarul in care Buduroi a fost trimis in judecata. Fiind audiat in dosarul respectiv Damian a recunoscut ca in urma cu 17 ani a facut sex cu cele doua minore, din care una rapita si traumatizata de proxenet.

„E an electoral”

Primarul Damian Butnariu a postat astazi pe pagina sa de Facebook in  text in care sustine ca este victima unui atac mediatic chiar daca, dupa cum am aratat mai sus a recunoscut ca  a facut sex cu minorele. Mai mult acesta are tupeul sa spuna ca in spatele articolului s-ar afla un contracandidat de a-l sau. „In an electoral, este normal sa fii atacat mediatic de catre toti cei care tanjesc la functia ta. M-am trezit astazi, personaj principal intr-o poveste, veche si incheiata de 13 ani, in care am avut calitatea de martor. Eu sunt mandru cu ceea ce am realizat, in calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 incoace si am si puterea de a recunoaste in fata lui Dumnezeu si a instantelor de judecata atunci cand gresesc. Sunt membru al PNL de la inceputul carierei mele publice si inteleg sa ma pun la dispozitia conducerii partidului in aceasta situatie si rog sa se ia act de dorinta mea de a ma autosuspenda din aceasta calitate, pana cand adevarul va iesi la suprafata in acest caz. Le multumesc tuturor cetatenilor comunitatii mele pentru increderea acordata. Ei sunt singurii care imi cunosc caracterul personal si realizarile in momentele critice din comuna, realizari care vor ramane mai presus de toate rautatile.Sanatate multa tuturor!”, a spus primarul.

Satenii si alegatorii sai il apara

Mai  grav este ca cele mai multe din comentariile de la postarea  de pe pagina de Facebook a lui Damian Butnariu sunt in apararea acestui primar si impotriva ziaristilor. Este vorba despre oameni care cred ca daca primarul le-a tras asfalt atunci i se poate ierta ca a abuzat sexual de doua minore. Si mi grav este faptul ca unii dintre acesti aparatori sunt parinti.  „Bai nene comunisti nu stiu ce sa mai scorneasca, daca la scoala cand erai in clasa intaia ai baut cerneala acum un nebun care ti-a fost coleg isi aduce aminte ca tu ai facut nu stiu ce pozna,vezi doamne ca el este martor ,lasati prostiile si puneti osul la munca mai retardatilor mintali de comunisti, jurnalisti de metoda!”, a postat un aparator al primarului. „Toti oamenii sunt supusi greselii, important e ca sunteti un om adevarat, un Primar foarte bun si un coleg pe care te poti baza. Mult succes in continuare si sunt convins ca veti realiza lucruri marete in comuna”, a postat un altul.

Mai sunt si cititori care isi dau seama ca aparatorii primarului gandesc putin deplasat. „Oameni buni, despre ce vorbiti aici?! Deci lumea stia de asta si nu au spus nimic??? In ce lume traim fratilor? Cum puteti fi de acord cu asa ceva grotesc, imoral si bolnav…impotriva tuturor legilor crestine, pincipiilor morale si de bun simt”, a postat Grozavu Ioan Andrei.

Primarul a inceput sa stearga o parte din comentariile care nu-i sunt favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here