Incredibil. Primarul Iasului tradat de cel mai bun prieten al sau. Chirica a fost exclus azi din PSD

13979

Incredibil. Primarul Iasului tradat de cel mai bun prieten al sau. Chirica a fost exclus azi din PSD

@ Alaturi de Mihai Chirica (Primarul Iasului) a fost exclus din partid si viceprimarul Gabriel Harabagiu @ Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa a povestit presei ca Harabagiu a incercat sa-si salveze postul de viceprimar tradand-ul pe Chirica @ „Harabagiu a venit ieri la mine si aproape s-a pus in genunchi a spus ca vrea sa treaca de partea mea. A adaugat ca spune orice despre Chirica numai sa-l mentin viceprimar. Va spun sincer ca mi s-a facut greata cand am vazut ce caracter are. Stiti ca Harabagiu si  Chirica sunt si cumatri”, a spus Maricel Popa

Dezvaluiri incredibile facute de presedintele PSD Iasi, Maricel Popa la finalul sedintei in care au fost exclusi din partidul de guvernamant Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, viceprimarul Gabriel Harabagiu si fostul deputat Sorin Iacoban. Maricel Popa a povestit catorva jurnalisti ca Harabagiu a vrut sa-l tradeze pe Chirica pentru a-si salva scaunul de viceprimar. „Harabagiu a venit ieri la mine si aproape s-a pus in genunchi a spus ca vrea sa treaca de partea mea. A adaugat ca spune orice despre Chirica numai sa-l mentin viceprimar. Va spun sincer ca mi s-a facut greata cand am vazut ce caracter are. Stiti ca Harabagiu si  Chirica sunt si cumatri”, a spus Maricel Popa la finalul sedintei Biroului Permanent Judetean al PSD Iasi.

Harabagiu si Chirica au pozat pana acum ca fiind cei mai buni prieteni

Trebuie precizat ca Harabagiu si Chirica au pozat pana acum ca fiind cei mai buni prieteni. De altfel in luna noiembrie a anului trecut Gabriel Harabagiu i-a botezat lui Chirica copilul pe care acesta il are cu cea de-a treia nevasta, un baietel. Din celelalte doua casnicii anterioare Chirica mai are un baiat licean si doua fete in clasele primare. Daca dupa excludere Chiriica va ramana primar al Iasului, in cazul lui Harabagiu situtia este mult mai dramatica.

Potrivit Legii, dupa excludere, Harabagiu isi pierde postul de viceprimar si consilier local si de aici disperarea de a trece in tabara cealalta adica de partea lui Maricel Popa. Disperarea lui Harabagiu mai este data si de faptul ca acesta  este „combinatorul sef” al primariei iesene. In cei doi ani de cand este viceprimar, prin intermediul soacrei, Harabagiu a luat de la primarie o suprafata de 1,5 hectare langa amplasamentul viitorului spital regional de urgente teren, tereb care valoreaza cel putin un milion de euro. De asemenea prin interpusi, fost asociati in firmele sale  Harabagiu a luat 1.200 metri patrati langga Ansamblul Palas, teren care valoreaza de asemenea 1 milion de euro. Prin urmare Harabagiu este disperat ca nu mai are acces la „ciolan”.

De ce a fost exclus Chirica

Primarul Iasului, Mihai Chirica a fost exclus din PSD deoarece l-a criticat in mai multe randuri pe liderul partidului, Liviu Dragnea. De asemenea ceilalti doi, Harabagiu si Iacoban au fost exclusi ca au dat declaratii similare. Biroul Permanent Judetean al PSD au votat cu o majoritate covarsitoare excluderea celor 3, adica 18 voturi pentru, 2 impotriva si o abtinere. In cazul lui Chirica, decizia trebuie validata de conducerea centrala a PSD, Harabagiu si Iacoban fiind deja exclusi. „PSD este cel mai mare partid din țară, în interiorul căruia fiecare membru poate să-și spună părerile și opiniile personale, deoarece împreună putem identifica cele mai bune soluții. Cu toate acestea avem obligația de a respecta și deciziile luate în interiorul forurilor statutare ale partidului, pentru că un astfel de partid are nevoie de disciplină pentru a putea implementa programul de guvernare și duce la bun sfârșit proiectele pentru comunitățile pe care le reprezentăm. Decizia de sancționare disciplinară a colegilor noștri a fost aprobată în interiorul Biroului Permanent Județean, forul de conducere al structurii județene PSD”a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași, dupa sedinta de excludere a celor trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.