L-a chemat să îi văruiască în casă şi a lăsat-o fără bijuterii! Mare atenţie pe cine aduceţi în locuinţă! (EXCLUSIV)

425
bijuterii din aur
bijuterii din aur

@ Un ieşean a fost pedepsit de judecători după ce a jefuit o femeie care îl chemase să îi văruiască în casă @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Adrian Robert Arhire la 8 luni şi 40 de zile de închisoare, pentru furt @ Ieşeanul a contestat sentinţa, sperând, totuşi, că va scăpa de puşcărie

 

Un ieşean a fost pedepsit de judecători după ce a jefuit o femeie care îl chemase să îi văruiască în casă. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Adrian Robert Arhire la 8 luni şi 40 de zile de închisoare, pentru furt.

Judecătorii au luat în calcul şi o pedeapsă anterioară primită de individ. Ieşeanul a contestat sentinţa, sperând, totuşi, că va scăpa de puşcărie. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiinde deja contestată de ieşean.

L-a chemat să îi văruiască în casă şi Adrian Robert Arhire a lăsat-o fără bijuterii

Acest proces penal al lui Adrian Robert Arhire a început pe data de 3 iunie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de furt. Asta, după ce individul a fost reţinut de pe 19, până pe 20 decembrie 2019.

„Pe data de 16 decembrie 2019, în timp ce efectua lucrări de renovare ale apartamentului persoanei vătămate, inculpatul a sustras mai multe bijuterii din aur, bunuri pe care le-a amanetat, primind suma de 2.400 de lei”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Ieşeanca l-a contactat pe Internet pentru a-i vărui în locuinţă

Oamenii legii au mai arătat că persoana vătămată a decis să văruiască în locuința ei din municipiul Iași.

„Aceasta l-a contactat pe Internet pe inculpat, care avea postat un anunț prin care specifica faptul că lucrează în construcții și se ocupă și de amenajări interioare. În perioada 13 – 19 decembrie 2019, persoana vătămată a plecat de la domiciliu, într-o altă localitate. În aceste împrejurări, pe data de 16 decembrie 2019, profitând de neatenţia martorului, fratele persoanei vătămate, care trebuia să supravegheze muncitorii, inculpatul a sustras mai multe bijuterii din aur proprietatea persoanei vătămate.

Unele dintre acestea au fost amanetate de inculpat, contra sumei de 2.400 de lei, iar unele dintre bijuteriile sustrase au fost găsite asupra inculpatului, cu ocazia controlului corporal. Fiind audiat în faza de urmărire penală, inculpatul a declarat că recunoaşte şi regretă comiterea faptei”, au încheiat anchetatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.