Lovitură cruntă pentru lumea interlopă din Iaşi! Viorel Marian Oarză, pedepsit definitiv! (EXCLUSIV)

1997
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Unul dintre membrii lumii interlope din Iaşi a fost pedepsit definitiv ieri de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu

Unul dintre membrii lumii interlope din Iaşi a fost pedepsit definitiv ieri de judecători. Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la pedeapsa rezultantă de 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

„Instanţa respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Viorel Marian Oarză împotriva sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Iaşi, sentinţă pe care o menţine. Definitivă”, au precizat ieri magistraţii ieşeni.

Viorel Oarza, cu pumnii ridicaţi în aer
Viorel Marian Oarză a fost condamnat de judecătorii ieşeni pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu

Viorel Marian Oarză, cu probleme şi în Italia, dar şi în România

 

Fostul boxer de performanţă Viorel Marian Oarză este un cunoscut al oamenilor legii nu doar în România, ci şi în Italia. Acesta a fost trimis în judecată şi pedepsit în mai multe dosare penale, atât la Iaşi, cât şi în Peninsulă.

Amintim că acesta a fost pedepsit în Italia, fiind considerat drept un lider al unei grupări în zona oraşului Torino. De asemenea, la Iaşi, acesta a fost pedepsit pentru comiterea unor alte fapte.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Scandal cu membri ai clanului Corduneanu

 

În urmă cu mai bine de doi ani, poliţiştii ieşeni au fost anunţaţi cu privire la producerea unui incident la Sala Sporturilor. Informaţia făcea referire la faptul că Viorel Oarză ar fi agresat mai mulţi membri ai clanului Corduneanu. De altfel, membrii familiei Corduneanu au un restaurant chiar la intrarea în Sala Sporturilor din Iaşi.

Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între membrii clanului Corduneanu şi fiul lui Viorel Oarză, care, la rândul său, este tot boxer de performanţă. Ulterior, producerea incidentului a fost negată atât de către membrii clanului Corduneanu, cât şi de Oarză – tată şi fiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.