Lovitura de teatru! Sora mezzosopranei Maria Nicoară redeschide ancheta morții artistei

3535
Codrin Nicoara, Maria Maxim Nicoara, Viorica Leica
Codrin Nicoara, Maria Maxim Nicoara, Viorica Leica

@ Dosarul soţului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară ar trebui să se întoarcă la Parchet, pentru refacerea anchetei @ Procurorii ieşeni contestă decizia instanţei în cazul pianistului Codrin Nicoară @ Iniţial, acesta a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate

Răsturnare de situaţie în cazul pianistului ieşean Codrin Nicoară! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au contestat decizia instanţei. Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis ca dosarul penal al artistului să se întoarcă la Parchet, pentru refacerea anchetei. „Instanţa admite cererea petentei Elena Hereş. Dispune restituirea la procuror a cauzei ce formează obiectul dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi”, se arata in sentinta judecătorilor ieşeni. Totuşi, decizia a fost contestată nu doar de anchetatori, ci chiar şi de fostul soţ al regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară. Potrivit unor surse Elena Heres a depus o serie de probe care arata ca moartea surorii sale nu a fost un accident. Sotii Nicora se aflau in vila din Aroneanu, impreuna cu mama pianistului Codrin Nicoara, Viorica Leica in noaptea mortii mezzosopranei.

Acuzat iniţial de lăsarea fără ajutor a mezzosopranei Maria Nicoară

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a pianistului Codrin Constantin Nicoară în dosarul morții soției sale, sub acuzaţia de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. La finele anului 2021, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață. Artista s-a chinuit vreme de câteva luni, după ce a ajuns în comă la o unitate medicală din Iaşi. La începutul lunii mai 2020, ea a fost transportată la spital. „Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, au spus atunci reprezentanții SMURD Iași.
Procurorii au declanșat o anchetă, pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident. Au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, dar, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. După decesul îndrăgitei artiste, ancheta a continuat. Totodată, sora regretatei artiste, Elena Hereş, a formulat mai multe plângeri, iar, recent, judecătorii au decis ca ancheta privind infracțiunea de omor să fie reluată. Totuşi, procurorii ieşeni nu sunt de acord cu această hotărâre, la fel ca pianistul Codrin Nicoară.

Soțul mezzo-sopranei Maxim Nicoară nu a venit la înmormantare. Vedeta condusă azi pe ultimul drum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.