Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene! Ce decizie au luat judecătorii în cazul lui Vandam Constantin! FOTO (EXCLUSIV)

707
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene @ Magistraţii ieşeni au respins recent cererea formulată de Vandam Constantin

Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene! Magistraţii au respins recent cererea formulată de Vandam Constantin. Acesta a contestat decizia de a-i fi prelungită starea de arest preventiv, de către Tribunalul Iaşi.

„Instanţa respinge, ca nefondată, contestatia formulat de inculpatul Constantin Vandam împotriva încheierii din data de 14 iulie 2023, pronuntată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Iasi. Definitivă”, au afirmat recent judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi.

 

Lovitură de teatru în cazul lui Vandam Constantin!

 

Amintim că, recent, George Constantin Hurjui şi Vandam Constantin au fost trimişi în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Principala acuzaţie din acest caz este cea de tentativă de omor.

De asemenea, judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate.

 

Din arest la domiciliu, în arest preventiv

 

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Potrivit anchetatorilor, pe 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini BMW si a demarat spre locul in care se afla Dragos Stefan P., care a apucat sa se fereasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.