Lider PNL din Iasi prins baut la volan. Candideaza si la primarie

4075
Alexe, Orban si Malauti

@ Este vorba despre Constantin Malauti om de afaceri candidat pentru fotoliul de primar al celei mai cunoscute comune din judetul Iasi

Liderul PNL din comuna Cotnari aspirant la fotoliul de primar al celei mai cunoscute comune din judetul Iasi a fost prins baut la volan de politistii din Harlau. Este vorba despre Constantin Malauti care de altfel a si ocupat functia de viceprimar al comunei Cotnari. De altfel, recent Malauti a fost desemnat drept candidat din partea PNL Iasi la fotoliul de primar al comunei Cotnari. In data de 18 ianuarie a.c Malauti a fost oprit in trafic de politistii din Harlau dupa ce a facut o manevra care i-a pus pe ganduri pe agentii de la Rutiera. Mai exact, Malauti mai avea putin si lovea masina Politiei. Dupa ce ”i-au pus fiola” politistii din Harlau au constatat ca avea o alcoolemie de 0,07 mg pe litru. Fapta s-a a constituit contraventie si de aceea i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile si i s-a aplicat si o amenda de 1.305 lei.

Are o sesizare pentru evaziune

Intr-o editie anterioare am aratat ca Malauti s-a ales cu o sesizare penala depusa de ANAF. Aceasta a fost inregistrata la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi cu nr. 890/27.06.2017 si astfel a fost constituit dosarul penal 369/P/2017. Asta deoarece Malauti si firma sa Mariuca Serv SRL au inregistrat facturi furnizate de la firme inregistrate de rromii din Harlau de pe strada Pastorel Teodoreanu pentru a insela statul cu suma de 237.038 lei din care, 146.671 reprezinta impozit pe profit iar 90.367 lei reprezinta TVA. Firmele care i-au furnizat facturi lui Malauti pentru a-si acoperi achizitiile fictive se numesc S.C Gecoled Metal SRL Harlau, S.C Metal Lux SRL Harlau, SC Klemas Lux SRL).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.